Miki zvao Lunu na orgije!

Autor:

Zadruga

16.10.2018

03:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rijaliti-zvezda i učesnik "Zadruge 2" Miki Đuričić postao je prva asocijacija kada se priča o seksu pred kamerama, a od očiju javnosti pčelar vešto pokušava da sakrije da je sklon još bizarnijim seksualnim egzibicijama. Dobro obavešten izvor za Rijaliti ekskluzivno otkriva da je Đuričić pred sam početak "Zadruge 2" Lunu Đogani zvao na orgije koje je redovno pravio na svom salašu, ali ga je blogerka odbila, te se sad pravi kao da se ništa nije desilo.

Foto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Miki Đuričić i Luna Đogani

- Iako gotovo uvek govori kako traži devojke koje su poštene i vaspitane, Miki neretko pogazi svoje reči i uradi suprotnu stvar. Njegovi bliski prijatelji upoznati su s tim da Đuričić voli razne seksualne egzibicije, a obožava da ima seks na neobičnim mestima, na kojima bi se retko ko usudio da uradi isto. Na jednom salašu pored Novog Sada redovno je organizovao neobične žurke, sve do ulaska u rijaliti. Na tom mestu postoji i deo sa nekoliko spavaćih soba u kojima redovno noće njegovi gosti, a najčešće devojke sa kojima Miki provede noć.

Nikad pred kamerama nije smeo da joj prizna koliko mu se sviđa jer je sve vreme bila zaljubljena u Slobu

- I kad on nije na salašu, nekoliko njegovih prijatelja tu boravi, pa do duboko u noć prave haos. Meštani koji žive nedaleko odatle raspitivali su se ko tu živi, ali nisu smeli da pozovu policiju da sve ispita. Tu je sve dobro opremio za boravak na duže, pa pored muzike ima i veliki roštilj i dvorište sa bazenom. Sa njim je obično nekoliko devojaka, a dovodio je i znatno starije žene, sa kojima je takođe bio prisan, a neke od njih su uveliko udate - priča naš sagovornik i nastavlja:

 

 

- Kada je izašao iz prve sezone rijalitija, bliskim prijateljima se poverio i rekao da mu se Luna Đogani najviše svidela od svih devojaka sa kojima je vreme provodi na imanju i da bi voleo da je smuva. Jednom prilikom ju je pozvao na salaš i rekao joj da pravi dobru žurku i da bi voleo da i ona dođe. Nikad pred kamerama nije smeo da joj prizna koliko mu se sviđa jer je sve vreme bila zaljubljena u Slobu. Nije mu bilo jasno šta je videla na njemu jer ga je on uvek nazivao balvanom i glupakom. Rekao joj je: "Dugo te nisam video i voleo bih da te ugostim na mom salašu.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna Đogani

- Biće brdo devojaka kod mene, imam puno praznih soba, pa nam neće biti dosadno. Hoću da znaš da mi se mnogo sviđaš i da mogu da te čuvam kao malo vode na dlanu". Ovo je Đoganijevu toliko šokiralo da mu je preko telefona svašta rekla. Urlala je: "Ja sam imala potpuno drugačije mišljenje o tebi. Kako te nije sramota da me zoveš na takve stvari?! Ti si prikriveni psihopata! Imaš bolesnu maštu. Zoveš me na orgije na salašu sa ko zna koliko ljudi, a ovamo pričaš kako ti se sviđam?! Ako me još jedno budeš pozvao i pomenuo ovo, sve ću da otkrijem pred kamerama, pa ćeš videti svoje". Tek tada je shvatio šta je uradio i nije je više zvao - završava naš sagovornik.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Boris

16.10.2018 12:19

Cuo Miki da je bila na orgijama na Zlatiboru.

Odgovori 17 3