Ljuba tvrdi: Imam dokaze da je David muškarcima slao fotke svog polnog organa!

Autor: Blic.rs

Zadruga

15.10.2018

13:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Subotić već dugo vremena ne komunicira sa svojom majkom Ljubom Pantović koja je to i potvrdila nedavno, kao i da je razlog njihovog sukoba David Dragojević.

Foto: instagram.com/ljuba_champion
Odlučila da zetu zagorča život... Ljuba Pantović

Ali kako Ljuba sve teže podnosi da ih gleda zajedno u rijalitiju "Zadruga 2", iako u početku nije želela da iznosi Davidov "prljav veš" u javnost, sada je počela:

- Samo neka me niko ne dira i sve će biti okej. Ne želim da se prljam u tom njihovom mulju, ali vidim da ću biti prinuđena da razvezem jezik i ljudima stavim istinu pred oči. Od brojnih fanova dobila sam dokaze da je David biseksualac. Tačnije, pre nego što je započeo vezu sa Aleksandrom imao je profil na gej sajtu pod lažnim imenom i slikom. Međutim, tokom dopisivanja sa nekim frajerima, on je slao svoje selfi slike, gde mu se jasno vidi faca. Pored toga, slao je i svoj polni organ, pa je sa muškarcima komentarisao svoju veličinu, veštinu i razne grozote. Fuj! Meni je to dno dna. Ugovarao je viđanje sa svima ponaosob, a to je najčešće radio tokom boravka u Americi. Zgrožena sam time, imam dokaze za to - izjavila je Pantovićeva.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
A oni ni ne slute šta se dešava napolju... David i Aleksandra

Pantovićeva tvrdi da je imala sumnje u vezi Davida, ali sada kada je saznala pustiće ćerku sama da se uveri:

- Oduvek sam sumnjala da mu se dopadaju muškarci. Tada nisam imala dokaze, ali me instinkt nije varao. Ona se ljutila na mene i svašta mi je govorila, a ja sam je pustila. Pokušala sam to da sprečim, pa sam ipak došla do zaključka da treba sama da se uveri u to. To će se i desiti jer svi bruje o tome. Ja neću više da se mešam, pogotovo ne sada. Ne kažem da je sve ovo tačno, već da osnovano sumnjam da je istina zbog puno dokaza koje sam dobila. On je hteo da bude javna ličnost po svaku cenu, pa nek se sad muški nosi sa cenom "slave", pogotovo kad je slava stečena preko tuđih imena, mog i Aleksandrinog.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Bilja

16.10.2018 12:21

Da li je i njoj slao fotke?