On je izbacio, ona ga postavila za vođu: Ove nedelje će biti se*sa u Zadruzi 2!

Autor:

Zadruga

15.10.2018

11:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Jovanović sinoć je napustila "Zadrugu 2" s obzirom na to da je imala najmanje glasova publike. A danas je odlučila o tome ko će biti novi Vođa ove nedelje što je i saopštila u pismu koje je Lepi Mića pročitao učesnicima.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Veliki šef je poslao pismo Marije Jovanović zadrugarima...

Na opšte iznenađenje, Marija je za vođu izabrala onog od kog je izgubila i zbog ispala iz rijalitija. Novi vođa ove nedelje kako je glumica odlučila biće Bane Čolak s kojim je bila i nominovana, čemu se Zerina Hećo posebno obradovala:

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Ni Bane nije mogao da veruje...

- Moram da izaberem novog Vođu. To je osoba koja mi je posebno draga i koja će sve raditi kako bih i ja radila. Vaš novi vođa je Bane Čolak - napisla je Marija u pismu koje je uputila zadrugarima.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
On će biti vođa ove nedelje...Bane Čolak

S obzirom na to da je Čolak u vezi sa Zerinom, ona će zasigurno biti omiljena osoba, pa se tokom ove nedelje očekuje da će njih dvoje razmenjivati nežnosti u Hotelu zadruga do mile volje, jedino je neizvesno koga će Bane izabrati za potrčke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Sladja

15.10.2018 13:40

Sta li joj je Bane radio u izolaciji pa ga postavila za Vodju? Zabranjeno je lobirati za izbor Vodje. Ja bih trazila da se ponisti izbor.