Sloba: Luna laže da sam joj rekao da ne nađe dečka u "Zadruzi 2"!

Autor: blic.rs

Zadruga

12.10.2018

16:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani trenutno se nalazi u rijalitiju gde je ispričala da joj je pred ulazak u rijaliti Sloba Radanović rekao da ne bi voleo da ona unutra nađe dečka, međutim pevač tvrdi da to nije tačno.

RepublikaFoto: youtube.com/Paparazzo Lov // DNK
Luna Đogani i Sloba Radanović

Luna je sinoć razgovarala sa Drvetom mudrosti, i tom prilikom rekla da se videla sa Slobom pred ulazak u "Zadrugu 2", kao i da je on tom prilikom tražio od nje da se unutra ne zaljubljuje i ne nađe dečka, a da će je on čekati kada izađe.

Međutim, Sloba demantuje Lunine tvrdnje i kaže da nije tačno ono što je blogerka pred milionskim auditorijumom ispričala.

- Naravno da nije istina. Pitala me je šta bih uradio da se ja zaljubim u rijalitiju, ja sam rekao da je to njena stvar i njen život i da ja ne želim da se mešam u to, ali da ja mislim da bi trebalo prvo dobro da se uveri ko je kakav i da u početku treba da fura svoju priču. A ako se već dogodi da do toga dođe, ja joj želim svu sreću. To je cela priča - kaže Sloba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Neko Iz Mase

12.10.2018 16:21

Девојка је изгубила сваку везу са реалношћу. Очигледно је погрешно саветована. Игра на карту да што више оцрни дечка кога је наводно неизмерно вољела, а који њу не штити. Од кога и зашто да је штити? Дечко је безброј пута поновио да је он узрок ситуације која се десила. Све ми се чини да под заштитом Луна сматра једино оно шро Слоба више не жели, везу с њом.

Odgovori 43 12
Boki

12.10.2018 19:24

@Neko Iz Mase - Rasturacica brakova i ljubavnih veza, Lunja Djon zaboravila letovanja sa drugim muskarcima i provode dok je Sloba radio. Sad bi se ponovo vratila njemu. Koliko je muskaraca promenila samo ovog leta? Nece da moze promiskuitetna namiguso.

Odgovori 26 9
nora

12.10.2018 16:41

Samo tako Luna, zezaj ga do iznemoglosti. Tog manipulatora koji je sve glumio zarad licne koristi. Malo je to, tek ce biti ludog zezanja na njegov racun. Zasluzio je on to i vise od toga.

Odgovori 20 32
Mrs

12.10.2018 16:42

E jadna ljubavnica, znala sam da laže i prije njegovog demanta.

Odgovori 35 11