Jelena Krunić ušla sa ovim zadatkom u "Zadrugu 2"!

Autor: alo.rs

Zadruga

11.10.2018

15:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rijaliti učesnica Jelena Krunić ušla je u rijaliti šou "Zadruga 2" i već preve večeri napravila haos time što je Damiru lupila šamar. Ona je iste večeri na žurci Luni rekla neke detalje o Slobi zbog čega je blogerka zanemela.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Jelena Krunić

Ali, sve se to nije desilo slučajno. Jelena je u rijaliti ušla sa planom koji je skovala kod kuće o čemu je sama pričala pre ulaska:

- Dugo sam razmišljala da li da uđem i shvatila sam da sam dužna narodu da pokažem svoje pravo lice. Uvek sam se svađala i bila temperamentna, pravila sam haos i na kraju sam ja izvlačila deblji kraj. Stavljam tačku na to izdanje Jelene i sada ću da im pokažem svoje drugo lice. Biću lavica kao što i jesam, borac za pravdu, ali malo smirenija. Neću dozvoliti da me budale isprovociraju i da me ponovo izbace - rekla nam je Jelena nekoliko sati pred ulazak u rijaliti i otkrila da će prvo da popriča s Nadeždom.

Ona je ispričala i šta će d uradi povodom trojca Kija, Sloba, Luna.

- Muka mi je više od Lune koja samo priča kako ju je Sloba izigrao i kako je ološ od čoveka. Ima da stavim tačku na tu priču. Sve ću da kažem Luni i onda ću ja biti glavna tema. Nije mi jasno zašto smaraju o Kiji i Slobi koji nisu tu i kada je to već odavno gotovo. Luna mora da se sabere. Dosadni su, zato sam im ja potrebna - rekla je Jelena Krunić za "Alo".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Boki

12.10.2018 19:18

Jelena Krunić ušla sa ovim zadatkom pa zaboravila zadatak. Stala na Luninu stranu pa joj prenela vesti i uputstva od Anabele.