(VIDEO) Tomi se javio tast iz Kine!

Autor: pink.rs

Zadruga

10.10.2018

17:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U današnjoj emisiji "Radio Amnezija", voditelji Bora Santana i Bane Čolak dali su sve od sebe da zabave kako učesnike tako i gledaoce kraj malih ekrana.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
"Radio Amnezija"

Oni su imali mnogo osmišljenih uključenja, pozdrava i poruka za zadrugare, a jedan poziv uneo je posebnu atmosferu u Belu kuću.

Naime, kako je Toma Panić nekoliko puta izjavljivao da ima vanbračno dete u Kini, Santana se uključio u program kao navodni Tomin tast i pričao na kineskom, dok je Čolak prevodio i prenosio njegove reči.

- Sve što je Toma rekao, sve je slagao. Nikakav atentat na njega nije bio izvršen, već se on isparanoisao kada je saznao da ima dete. Gospodin ih Kine još kaže da ga čekaju u naselju Golden Hors da reše neraščišćene račune. Deta neće videti do njegove 21. godine što je kod njih punoletstvo. Ovo ne bih da prevodim, ali je rekao da će leteti glave - glasila je poruka za Panića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading