Španski producent očaran Kijom, dolazi u Beograd i ulaže u nju 2 miliona evra!

Autor: Blic.rs

Zadruga

10.10.2018

10:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristini Kiji Kockar život se promenio za 180 stepeni od prošle godine do sada, a njen uspon ne prestaje.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Kija Kockar

Kija je, naime, nakon bračnog kraha i razvoda od Slobodana Radanovića koji ju je javno prevario u rijalitiju "Zadruga" započela pevačku karijeru i od tada sve ide uzlaznom putanjom. A prilikom posete Barseloni ove godine, Kija je upoznala španskog producenta koji joj je ponudio saradnju.

- Osim materijalne koristi, Kija će imati priliku i da sarađuje sa španskim velikim zvezdama, a sa jednim od njih snimiće duet. Inače, producent je još u Barseloni bacio oko na Kiju, to joj je i rekao, ali i pokazao direktnim udvarenjem, ali se tada ništa nije dogodilo između njih dvoje. Po njenom povratku u Srbiju, njihov kontakt je postao učestaliji, a on bi uskoro trebalo da dođe u Beograd kako bi se video sa Kockarevom - navodi izvor.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Španski producent bacio oko na nju... Kija Kockar

Kristina je ove navode prokomentarisala i priznala da će uskoro započeti saranju sa Špancem:

-  Veoma sam uzbuđena zbog toga, ali svakako, to je nešto o čemu smo pričali još kada sam ja bila u Barseloni u julu. Iskreno rečeno, mislila sam da od toga nema ništa i da se neće realizovati ta ideja, ali ubrzo po povratku počele su da se dešavaju lepe stvari. Producent kojeg sam upoznala tamo, a njegovo ime iz razumljivih razloga ne mogu da vam otkrijem, zapratio me je na Instagramu i tako je video moj napredak na polju muzike. Očigledno mu se dopao moj rad, posebno je pohvalio uspeh prvog spota sa Ministarkama i moje pevanje u pesmi "Potpis", pa mi je predložio da se sretnemo i dogovorimo detaljno oko saradnje. To bi trebalo da se dogodi za dve ili tri nedelje, on će doći Beograd i jako se radujem tome - otkrila je Kristina za beogradske medije.

RepublikaFoto: e-stock
Sve joj ide od ruke... Kristina

- On je dosta uticajan, poznat i ostvaran kao producent. Nesporno je da novca ima, ali meni to nije presudno, već da čovek ima dobre ideje koje se mogu realizovati. Tačno je da mi je rekao da je spreman da uloži dva miliona evra za početak, ali o tom potom. Videćemo još. Što se tiče snimanja dueta, o tome ne mogu ništa da vam kažem dok se ne realizuje. U pitanju je velika zvezda, muškarac, s kojom taj producent sarađuje već godinama. Ako se dogodi saradnja s tim pevačem, verujte mi, više ništa neće biti isto. Ali šta god da se dešava, ja ne planiram da se selim u Španiju, nego ću živeti ovde, a tamo ću ići povremeno zbog poslovnih obaveza.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
ljubica

10.10.2018 10:30

Bilo bi interesantno snimiti film o Kijinom životu. da nam je neko pričao rekli bismo da je to sve nemoguće ali eto moguće je. Bravo za Kiju.Šta sad kažu oni koji tvrde da Kija ne zna da peva.....

Odgovori 29 11
zoran

10.10.2018 16:47

@ljubica - Ljubice pod hitno pregled kod psihijatra ocigledno nisi normalna.Sta je sledece glavni trg u ZR dati po njenom imenu ili mozda osnovnu skolu.

Odgovori 6 22
Mrs

10.10.2018 17:18

@zoran - Crkni od ljubomore.

Odgovori 16 4
DusanBudva

10.10.2018 12:43

Pa i ne zna da pjeva.Svi du toga svjesni.Bas ne umije

Odgovori 9 25