Slađa pred ulazak u "Zadrugu 2" izjavila: Stanija je Vladimiru paravan!

Autor: blic.rs

Zadruga

09.10.2018

15:19

Slađani Petrušić pobeda u petoj sezoni „Parova“ pobeda je izmakla za dlaku, a sad ulazi u „Zadrugu 2“ da uzme krunu i otkriva koji joj je glavni motiv.

youtube.com/Parovi TV HAPPY
Slađana Petrušić

- Moj motiv da uđem u "Zadrugu" je pobeda. Do sada sam bila u "Farmi", "Big mami" i "Parovima", a kruna mi je pobegla. Aleksandar Veliki nije stao dok nije osvojio svet, ali pošto su došla neka nova vremena, ja svet imam, samo mi treba ta rijaliti kruna - kaže Slađa i dodaje da jedva čeka da pokaže novo lice u rijalitiju:

- Do sada sam pokazala da umem da se boksujem, da umem da kuvam, pokazala sam da sam pametna, a sada planiram da budem glupa plavuša i biću namontirana 24 sata. I pokazaću narodu seks, narod voli da gleda seks, u stvari niko ga ne gleda, ali ga svi posle prepričavaju. Bez seksa je rijaliti ništa, to sam shvatila, e, pa to ću im i dati! - poručuje Slađa koja redovno trenira i ulaže u svoj fizički izgled. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nedostaje vila ....???

A post shared by Sladjana Sladja Petrusic (@sladjana_sladja_petrusic) on Jun 2, 2016 at 8:26am PDT

Ono što će biti najinteresantnije gledaocima jeste kakav će odnos imati sa Stanijom, zato što je i Slađa bila sa Vladom Tomovićem u vezi.

- Vladimir je izašao, a nismo se čuli, niti ćemo ikada. Međutim, mislim da će da ga vrate, a ako se to desi, neće morati ponovo da ga izbacuju, sam će tražiti da izađe, grebaće taj na vrata - kaže Slađa za "VIP" i dodaje da bi volela da ubace Kristijana Golubovića u rijaliti:

e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Stanija Dobrojević

- Mislim da je veza Stanije i Tomovića čista farsa, a mislim da će oni, ako ga vrate, nastaviti da žive svoju laž. Smatram da bi najbolje bilo kada bi ušao i Kristijan... Stanija j zaljubljena u Kristijana, a i Vladimir je zamišljao seks sa njim, to mi je jednom priznao. Tako da, ako Golubović uđe, njih dvoje će se poklati oko njega.

Komentari (1)

Loading