(VIDEO) Stanija tvrdi da je Bora švaler, ali Mariji to ne smeta!

Autor:

Zadruga

09.10.2018

12:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zadrugarka Marija Jovanović priznala je da joj se sviđa Bora Santana, međutim, mnogi cimeri nisu poverovali u njenu priču!

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Zadrugari

Nakon što je Bora Staniji Dobrojević pričao da ne želi da ima devojku u rijalitiju jer to može samo da mu stvori problema, Marija je još jednom otkrila svoje emocije. 

- Ja sam stvarno zaljubljena u tebe. Ne znam zašto mi ne veruješ. Ja sam večeras rekla da si mi najlepši ovde i stvarno mi se viđaš - rekla je Marija. 

Stanija je i dalje bila sumnjičava, pa je upitala Mariju dali tako uverljivo ume da odglumi i suze, što je ona potvrdila i još jednom dodala da simpatije prema Bori ne glumi. Razgovoru se priključila i Dorotea koja je kazala da Bora ima harizmu. 

- Ja se nisam šalila večeras kada sam rekla da je on švaler. Mi smo imali jedan nastup zajedno i njega su ribe saletale - dodala je Stanija. 

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Bora Santana

- Nema veze, imala sam ja i veće ženskaroše od njega. Neke i ti poznaješ - zagonetna je bila glumica. 

Njene reči si zaintrigirale Staniju koja je tražila da joj Marija otkrije ko je u pitanju. 

- Nema šanse da kažem jer će odmah znati, novinari su me dovodili u vezu sa njim. To je tvoj drug, poznaješ ga - rekla je Marija.

Stanija je na kraju uspela da je ubedi da joj ispod stola rukama pokaže slova imena misterioznog muškarca. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading