Luna pobacila Slobino dete! Otkrivamo najmračniju tajnu zadrugarke!

Autor:

Zadruga

08.10.2018

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Blogerka Luna Đogani, drugoplasirana učesnica prve sezone "Zadruge" i aktivna učesnica druge sezone, jedna je od najpopularnijih rijaliti-zvezda zbog veze sa Slobodanom Radanovićem.

Foto: printscreen/TVPink
Ostala u drugom stanju pred kraj "Zadruge 1"... Luna i Sloba

Kako saznajemo od izvora bliskog blogerki, Luna je pred kraj prve sezone ostala u drugom stanju sa tada oženjenim Slobodanom, a kako je njihova veza pukla pred samo finale, ona je po izlasku odlučila da abortira.

Naime, kako dobro upućen izvor za Rijaliti navodi, Luna i Sloba imali su seks bez zaštite tokom deset meseci boravka u "Zadruzi", a ona je počela da oseća simptome krajem aprila.

- Luna se nekoliko puta žalila da joj kasni menstruacija, pa to niko više nije ozbiljno shvatao, ali je u jednom trenutku rekla da joj je strašno muka tokom dana i da se budi sa mučninom, mada ni sama nije sumnjala da je u drugom stanju jer je često imala zdravstvenih problema - počinje izvor priču.

RepublikaFoto: youtube.com/pink.rs
Kada su raskinuli, odlučila je da prekine trudnoću... Luna Đogani i Sloba Radanović

- Preživela je mnogo stresova tokom poslednjih 20 dana rijalitija, tako da nije ni pazila o sebi, ali kada je izašla iz "Zadruge", mučnine nisu prestajale, a pritom joj je i menstruacija i dalje kasnio. Otišla je na ginekološki pregled, ali je više sumnjala da je to sve posledica stresa, da joj se verovatno nervoza skuplja u želucu, međutim, na ultrazvuku je ustanovljena trudnoća - nastavlja izvor i kaže da je za Lunu to bio najveći šok.

RepublikaFoto: instagram.com/luna_djogani
Otkrivena njena najveća tajna... Luna

- Pre svega, Luna nije mogla da veruje da je u drugom stanju, a doktorka joj je potom saopštila da ima jako malo vremena da odluči želi li da zadrži dete ili ne jer ubrzo ističe vreme kada je bezbedno uraditi kiretažu. Luna je pozvala Anabelu i jecala od plača. Ona ju je nekako smirila i onda su razgovarale o svemu. Shvatila je da je pre svega mlada za majčinstvo, a najveći faktor u odluci da li će zadržati dete bilo je to što ju je Slobodan ostavio, izdao i nije bilo šanse da će se pomiriti. Nije želela da osudi dete da od rođenja odrasta bez roditelja na okupu, pa je donela odluku da abortira - objašnjava dobro obavešten izvor i dodaje:

Na ultrazvuku je ustanovljena trudnoća. Doktorka joj je rekla da ima jako malo vremena da odluči da li želi da zadrži dete ili ne jer ističe vreme kada je bezbedno uraditi kiretažu

- Mislim da je Slobi rekla, ali nije želela nikome da priča o tome u kakvom su oni odnosu i da li se uopšte čuju. Mada, poznavajući nju, sumnjam da je takvu odluku donela sama i da bi ga izopštila potpuno, bez obzira na sve.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Luna mu je kazala da je trudna...? Slobodan Radanović

U prilog ovim navodima govori ono što je i Luna sama pričala tokom učešća u "Zadruzi". Naime, Luna se više puta požalila Slobodanu da joj kasni menstruacija, a u vreme kada je verovatno ostala u drugom stanju, tadašnjem dečku je, pokazujući mu na želudac, rekla:

- Povraća mi se, ovde mi stoji otkad sam jela one palačinke.

Đoganijeva je krajem aprila u "Zadruzi" primetila da ima svakodnevnu mučninu i požalila se Slobi

Sloba je konstatovao da je Luna čudna, a ona mu je rekla da joj je samo muka i da joj on mnogo nedostaje. Podsetimo, Sloba je tih dana spavao odvojeno od Lune, i to sa svojom tada još uvek zakonitom suprugom Kristinom Kijom Kockar.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Sanja

08.10.2018 20:40

Ahahahah,hoce li mucenica izmisliti jos nesto da upeca zeta na sazaljenje i patetiku???Sramno mi je da citam ovo,gledali smo koliko je Sloba izbegavao Lunu poslednjih meseci rijalitija,gledao je kako da se otarasi pijavica,sve mislim da joj je pravio dete kada je video sa kim ima posla

Odgovori 30 7
ljubica

09.10.2018 07:12

Laze sada da bi se mi sazalili. Da je bila trudna itekako bi Slobu vezala detetom za sebe. Foliranti Djogani

Odgovori 22 2
Ana

09.10.2018 12:02

Nova Anabelina laz

Odgovori 17 2
Boris

09.10.2018 15:07

Posle 6 meseci se setili da su zaboravili na trudnocu. Ja sam to ocekivao jos u toku trajanja prve Zadruge i cudio se zasto to ne objavljuju.

Odgovori 14 1