Ni Đole ni Baki: Evo ko je Adamov otac!

Autor:

Zadruga

08.10.2018

13:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rijaliti šou počeo je pre mesec dana, a na velelepno imanje uselilo se dvoje mladih iz porodice Đogani. Lunu smo imali prilike da vidimo i u prethodnoj sezoni, a sada joj se pridružio i brat Adam. Međutim, ono što najviše zanima publiku čuvenog rijalitija jeste – čiji je sin Adam Đogani?

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tata te puno voli i jedva ceka da te zagrli❤❤❤

A post shared by Dario Djogani (@dario_djogani) on Oct 5, 2018 at 10:20am PDT

 

Međutim, ono što najviše zanima publiku čuvenog rijalitija jeste – čiji je sin Adam Đogani?

Javnosti su poznata braća Đogani – Đole i Gagi, kao i njihov sinovac Andrija (Baki). A sada je popularnost stekao i Adam Đogani koji nije sin nijednog od njih trojice.

Naime, popularna braća Đogani osim četiri sestre imaju i još jednog brata – Darija, koji nije javna ličnost.

RepublikaFoto: Republika.rs
Tekst potpisa

- Majka me je ostavila kada sam imao tri godine i otišla je u inostranstvo sa celom njenom porodicom. Njen brat je za sve kriv. Ja sam odrastao sa tatom, bakom koja je preminula kada sam imao 12, 13 godina, i sestrom - započeo je Adam, pa nastavio:

- Moja tetka je tražila njen broj, a majka nije želela da me čuje. Bila je velika razlika između mog tate i nje. Kada su me dobili tata je imao 28 godina, a ona 18. Verovatno razlika u godinama, verovatno se nisu slagali - rekao je on tada.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading