Kristijan iz zatvora poručio Vladimiru: AJDE ŠTO NASRĆEŠ NA SPORTISTE, ALI ŠTO GLUMIŠ MANGUPA ŽENAMA!

Autor:

Zadruga

06.10.2018

11:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je Vladimir Tomović udario pesnicom Aleksandru Subotić i zbog toga diskvalifikovan, u program rijalitija "Zadruga" puštena je poruka Kristijana Golubovića upućena njemu!

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Kristijan Golubović

- Kukaš za tom hemijom, bez koje bi izgledao kao morkse spužve na suncu, šta bi, jado, da si kao ja za 100 sati rijalitija spavao samo 4 sata i živeo na dva parčeta proje i čaši mleka - počeo je svoje izlaganje Kristijan, i dodao:

- Ajde što nasrćeš kao pijani pevac na te sportiste, ali što, jadan ne bio, glumiš mangupa ženama verbalnom agresijom. Delko bilo, crni Vlado, setiće se neka od njih u afektu i strahu pa že ti odalamiti šamarčinu, a tada ti nema povratka u časnu Crnu Goru!

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Vladimir Tomović

- Vladimir sa 36 godina ni kučeta ni mačeta nema, a ja sinčugu od 13 godina, milione, kamione, avione. Proputovao sam planetu, pričam tečno 4 strana jezika, potrošio sam para koliko u tvoje dvorište ne može stati. Na ovoliko robije sam pročitao 5 000 knjiga. Treniram sve sportove bez grama bilo kakve hemije, sve ovo u tih tvojih 36 godina kuko kukavni. Mučeniče sinji došao si da nam drviš o principima života. Jadno, neukusno. Hvališ se Stanijom koja bi te žedna preko vode prevela, ali znate vi što ste u toj priči skupa. I neizmernu ljubav prema Standži prodade za tu tvoju hemiju koju piješ. Što jadan ne bio glumiš mangupa ženama agresijom? Govore za tebe da voliš onaj drugi, isti pol - rekao je Kristijan i nastavio:

- Drži se dobro, mani se mene i mog profila jer ako ti dođem tamo radićeš samo kao taksi vozač. Daj ti Standži ono što njoj treba, nju pali vatra, alfa mužjak a ne patetika i moral latentnog biseksualca -poručio je on pa dodao da će ukoliko uskoro izađe iz zatvora i sam mogao da uđe u "Zadrugu 2".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading