PORODICA VLADIMIRA TOMOVIĆA U ŠOKU: Evo šta kažu za NASILJE!

Autor: Blic.rs

Zadruga

05.10.2018

17:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dečko Stanije Dobrojević, Vladimir Tomović diskvalifikovan je iz "Zadruge 2" zato što je Aleksandru Subotić pesnicom udario u glavu. Nakon ovoga je odmah reagovao Vladimirov kum koji je bio šokiran:

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Stanija u suzama zbog Vladimirovog izlaska...

- Videli smo sve i jako nam je žao što se to desilo. Videlo se da ga je Aleksandra ispod stola šutirala i on to nije mogao da istrpi i da se iskontroliše... Vratio je i to se desilo, šta da radimo - kaže Tomovićev kum Bojan.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Svađa se otela kontroli... Vladimir i Aleksnadra

Vladimir je napustio "Zadrugu", a prva osoba koju je pozvao je njegov brat, što je potvrdio i njegov kum:

-  Čekam da me pozove, kontaktirao je brata. Očekujem njegov pozov svakog momenta. Svima nam je žao, čekamo da vidimo šta će biti. Ja nisam očekivao da može doći do ovoga, verujem da nikad nikog ne bi udario, nego ga je ona baš isprovocirala. Sad idemo dalje, pa da vidimo šta sledi. Sad i da ga pozovu da se vrati ja ne znam da li bi on hteo. On je takav.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Dejan

05.10.2018 17:39

Samo kazna za sve ucesnike sve spasava.

Odgovori 39 0
Boro

05.10.2018 20:34

@Dejan - Svi ucesnici fizickog sukoba napolje! Nasilnici!

Odgovori 20 0
ljubće

05.10.2018 18:12

bravo za velikog šefa. Samo ih kazne probudi. Za ovo je kriva dvolična Stanija. Za nju je sve taktika do pobede. LP

Odgovori 11 30
superhik

05.10.2018 19:11

Vidjelo se iz aviona da se Vladimir teško suzdržava da ne nasrne. Tipični egotrip, narcis i agresivac koji misli da žena treba muškarcu biti rob koji sljepo sluša šta joj se kaže. I svako odskakanje od toga za njega predstavlja uvredu. Pa on je u zadruzi samo i isključivo nasrtao na žene. Na Doroteu je urlao kao divljak zbog gluposti a šta je tek napravio kad ga je Aleksandra lupila nogom ispod stola. Ne želim ni zamisliti šta bi tek napravio da mu je neka žena opalila šamarčinu. Vjerojatno bi bila mrtva.

Odgovori 11 26