(VIDEO) VLADIMIR UBEĐEN DA JE MILJANA JOŠ UVEK ZALJUBLJENA U MARKA!

Autor: pink.rs

Zadruga

05.10.2018

09:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić je uvek negirala svoja osećanja prema Marku Miljkoviću sa kojim je učestvovala u prvoj sezoni "Zadruge". Nakon njegovog ulaska u "Zadrugu 2", Vladimir Tomović je video da se na Miljaninom licu pojavi osmeh uvek kada Marko ustane da priča za stolom.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Vladimir Tomović i Miljana Kulić

On joj je dao niz saveta. Od toga da ne može da se pomiri da osobama koje o njoj loše pričaju, kao i da mora da smiri reakcije. Pohvalio je njenu temperamentnost i izlaganje tokom sastanaka. 

- Kad ga pogledaš, to je nenormalno. Ti nijednog muškarca ne gledaš tako ovde - rekao je Vladimir, ali ga je Miljana presekla:

RepublikaFoto: e-stock
Marko Miljković

- On se dokazao napolju, jadno mi je čestitao rođenje sina. Šalje mi slike sa Marijom Anom. Ne zanima me, on je fejkirao neke situacije da bi se pisalo o njemu - rekla je Miljana.

- Kada bi ti ustala i rekla ono što si meni rekla u Pabu, haos bi nastao. Sa njim moraš da imaš kontakt, pola sata dnevno. Dovoljno je - savetovao je Vladimir. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Ivan

05.10.2018 14:00

Miljana jeste jos uvek zaljubljena u Marka.

Djoka

05.10.2018 14:08

Svi znaju da je Miljana zaljubljena u Marka.