ZANELI SE NA TRAVI: Stanija i Vladimir se STRASNO MAZILI!

Autor:

Zadruga

04.10.2018

19:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanija Dobrojević i Vladimir Tomović danas su uživali u lepom vremenu, a s obzirom na to da je njihova veza u usponu malo su se zaneli. Zadrugari su zagrljeni ležali na travi dok su komentarisali njihov osnos sa ostalim ukućanima

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Ne odvajaju se...Stanija I Vladimir

Tomović je iskoristio priliku da ostvari bliski odnos sa zadrugarkom, pa ju je sve vreme tokom razgovora češkao po stomaku i leđima. 

- Ja ovde u kući ne radim nikome ništa loše i oni meni zameraju što ja samo postojim, a ti ih unakaziš, iznapušavaš najstrašnije i oni i dalje trče za tobom. Ti se sprdaš sa svima - pričala je Stanija.

- Zato što znaju da sam u pravu- odgovorio je Crnogorac.

Dobrojevićeva je posavetovala svom cimeru da češće koristi humor, ali on planira da bude duhovit samo u vređanju ostalih zadrugara.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Tomović je takođe saznao kakva je Stanija devojka u spoljašnjem svetu, i kako se ponaša u vezi.

- Ja nisam ljubomorna. Ljubomora je kada nisi siguran u sebe. Ne samo žene, čak i tako ti muškarci sumnjivi. Nemam problem da se družiš sa ženama koje su korektne - izjavila je o sebi, ali je odmah dodala da kad bi saznala da se njen dečko dopisuje sa nepoznatim devojkama preko Instagrama momentalno bi raskinula sa njim:

- U realnom svetu kad bi bili zajedno, jednom odgovoriš jednoj ti si "ćao, zdravo" - rekla je rijaliti zvezda, a Tomović nije mogao da veruje...

Iako su obrađivali ozbiljne teme, njih dvoje su se opustili pa su počeli da se maze po intimnim regijama što Stanija do sada nije dozvoljavala.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading