STANIJA ŽELI KRISTIJANA: Niste mu ni do kolena!

Autor:

Zadruga

02.10.2018

14:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prijateljstvo Stanije Dobrojević i Kristijana Golubovića tokom njihovog boravka na "Farmi" bila je tema o kojoj su dugo i temeljno razgovarali ova zadrugarka, Zorica Marković, Lepi Mića i Vladimir Tomović.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Stanija Dobrojević

- Mi smo bili Kristijan, Balerina (Jelena Milošević), Jasmina Medenica i ja kao ekipica. Tako je krenulo. Medenica je bila zaljubljena u njega. Njih dve su ratovale, a ja sam bila druga, ali je Kristijan mozak operacije. Šta je on radio, svaka čast! Ne možeš da porediš priču Stanija i Kristijan i ovo! Nikada se nismo prepustili emocijama! - govorila je Stanija.

- Pa isto radiš! Znači sve si glumila sa Kristijanom na Farmi? Isto si se ponašala ovako prema Kristijanu! - pričala je Zorica Staniji.

- Zorica je zatim rekla Staniji kako smatra da njen odnos i ljubavna veza sa Vladimirom Tomovićem neće opstati van kamera, jer se Tomović po stavovima pevačice potpuno razlikuje od Stanije. 

- Volela bih da Kristijan uđe i da ga vidite! On je šoumen! Vi ne možete da se poredite sa njim! - nastavila je Stanija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading