LUNA GLUMI KIJU DA BI POBEDILA!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani ušla je u "Zadrugu 2" sa taktikom da kroz sažaljenje jer je Slobodan Radanović ostavio i odbacio dođe do glasova publike i pobedi, baš kao što je prošle godine pobedila njena ljuta suparnica Kristina Kija Kockar.

Foto: printscreen/TVPink
Luna Đogani i Kija Kockar

Kako izvor za Rijaliti navodi, Anabelina ćerka nije bila zadovoljna drugim mestom, koje je osvojila u prvoj sezoni rijalitija, jer je smatrala da je svojim doprinosom i aferom koju je imala sa oženjenim muškarcem trebalo da odnese ubedljivu pobedu. Smatrala je da je specifična jer je rijalitiju pružila priču kakvu do sada nisu imali. Ona je zato pred ulazak u " Zadrugu 2" smislila plan kako da dođe do pobede i kako da na najlakši način osvoji srce publike.

Ona je rešila da suzama i tugom osvoji srce publike i na sažaljenje uzme prvo mesto

- Luna je imala dosta vremena da se spremi, da razradi taktiku, da razgovara sa ljudima koji su njoj bliski, sa ljudima koji su imali iskustva sa rijalitijima, kao što je imala njena mama Anabela i njen tata Gagi Đogani. Ona je gledajući snimke ljute suparnice Kije Kockar shvatila da je ona pola vremena svog boravka u "Zadruzi" samo plakala i jadikovala nad prevarom koju je doživela od supruga i nje. Luna je analizirala situacije, čak i Kijine pokrete, gestikulacije. Shvatila je da je stjuardesa slala sliku napaćene i ostavljene žene, što je kod gledalaca probudilo sažaljenje - kaže dobro upućen izvor i objašnjava da je Đoganijeva tada skovala plan da će i ona uraditi istu stvar.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Luna Đogani plače

- Luna je već prve večeri po ulasku na imanje u Šimanovcima počela da cmizdri jer su joj se probudile uspomene na Radanovića i na vreme koje je provela s njim. Ona je odmah počela da priča kako pije lekove i kako posećuje psihologa da ne bi poludela od tuge jer je ostavljena. Plakala je na svaku pesmu koja ju je podsetila na Slobu, kao sumanuta tražila njegove tragove svuda po imanju "Zadruge". Dobra strana ove taktike, prema Luninom mišljenju, jeste ta što se ona ne folira da joj je teško, već zaista pati, ali smatra da će tu njenu patnju i suze, koje su iskrene, prepoznati publika i da će je ovoga puta nagraditi prvim mestom - završava naš dobro upućen izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Mirka

02.10.2018 17:42

Sve ste sami napisali. Vidjeno vec.Pokusavala je ona i u Z1 , da glumi Kiju . Nista dodati. .... Zadruga 3 -4-5 itd. Dok ne izbledi od ,,pranja " !

Odgovori 44 4
Milena

02.10.2018 18:32

Opasna bolest dolazi do izrazaja kod Lune dok joj se prividja Sloba cak i na stolu oseti njegov miris to je sizofrenija posmatrajuci kao strucno lice za to.

Odgovori 43 4
Nickname

03.10.2018 13:30

@Milena - Nije bolest - gluma je!

Odgovori 22 2
djurdje

02.10.2018 18:32

Kija je ZVEZDA. Luna je prljava i nemoralna svalerka i ljubavnica. Ne mogu se uporedjivati.

Odgovori 46 4