ZADRUGARKE PRIPREMAJU OSVETU: Adam i Toma hteli da zeznu Marijanu, ALI IM SLEDI OVO!

Autor: pink.rs

Zadruga

30.09.2018

19:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pojedine takmičarke pronašle su svoj kutak u Pabu, kako bi porazgovarale o svim dešavanjima koje su obeležile najgledaniji rijaliti u regionu, "Zadrugu". Stanija Dobrojević, Dorotea Jovanović, Marijana Zonjić, Ramona Beganović i Marija Jovanović započele su temu o muškarcima sa kojima dele životni prostor.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Zadrugarke

Dorotea je iskoristila priliku da otkrije Marijani šta su Tomislav Panić i Adam Đogani pričali o njoj, ali i o namerama koje se njoj nimalo nisu dopale.

- Glupi su dok pričaju, ja pročitam sve između redova. Dogovarali su se Adam I Toma da malo on, pa malo Adam... Napravili su od tebe nešto što nisi, rekla sam Rebeki da ti to prenese, ona to nije uradila - ispričala joj je Dorotea.

U nastavku je otkrila i kakvu je ideju osmislila za Mariju, koju je Bora Santana takođe pokušao da izigra i iskoristi je, kako kaže, kao paravan da bi dospeo u žižu interesovanja.

- Ti treba da kažeš Bori u lajvu, ako te pita šta, ti prećuti. Kažeš mu da nije za tebe i to je to - nastavila je Jovanovićeva.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Zadrugarke

Stanija je, podstaknuta ovom pričom, predložila da svaka od njih započne igru sa njima tako što će konstantno flertovati sa svima, što za njih nije bila nimalo loša ideja.

- Trebalo bi da idemo kod svih slobodnih muškaraca i da im poklanjamo pažnju. Malo kod jednog, malo kod drugog. Ja ne mogu, ali mogu sa Petrućijem, sa Aleksom, drugarski - rekla je Stanija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading