VLADIMIR NAJVEĆI NASILNIK U "ZADRUZI"!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

On je pre nekoliko večeri fizički nasrnuo na svoju devojku Staniju Dobrojević i svima koji su gledali snimak izgledalo je kao da će je svakoga momenta isprebijati pred kamerama. Iako joj je do sada samo pridikovao i držao stroga predavanja o tome kako treba da se ponaša, sa kim sme, a sa kim nikako ne sme da priča ili da se druži, on je, kada mu je ponestalo strpljenja, nakon mentalne torture počeo i fizički da je maltretira.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Vladimir Tomović i Stanija Dobrojević

Tomović je prvo zamerio svojoj devojci što je pričala sa njegovim neprijateljima, a onda je Jovici Putnikoviću i Bojanu Gaćeši zapretio da Staniji ne smeju da se približe, a kamoli pričaju sa njom. Kada se vratio u hotel "Zadruga", počeo je da galami na nju i da je hvata za glavu, a kada je počela malo glasnije da priča, rukama joj je pritisnuo usta, baš kao što rade svi nasilnici, pa žrtva u tom trenutku ne može da traži pomoć.

- Hajde me još udari, debilu jedan. Što si tako glup? Debil si prema meni - ponavljala je Stanija kroz suze, ali Vladimir ni tada nije popuštao i nisu ga ganule suze njegove devojke.

Vladimir je toliko jako gurnuo Bokuna da se ovaj prelomio preko stola

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Vladimir Tomović

Pre nego što je počeo da vrši torturu nad Stanijom, on je umalo isprebijao mladu Doroteu Jovanović. Kada mu je kreatorka rekla da ima dijagnozu i da se ponaša kao retardiran, to ga je dovelo do ludila.

- Kao što si meni rekao da ćeš me maltretirati, tako može neko tvoju sestru, majku da maltretira - rekla je plavuša, a onda je Vladimir skočio na nju:

- Nemoj da mi pominješ porodicu da ti ne bi je*o majku u pi*ku - vrisnuo je on u sav glas.

Tomović je toliko urlao da je u jednom trenutku Bokun pokušao da ga spreči, ali ga je Vlada tako jako odgurnuo da se mladi pevač prelomio preko stola. On se kasnije žalio kako ga je od Vladinog udarca ugruvan i da ga sve boli.

Poznate su svađe nasilnog Crnogorca sa Miljanom i Marijom Kulić, za koje nije štedeo pogrdne reči, nazivajući ih kurvama, prositutkama i šljamovima iz Niša.

Pored njih umalo je stradao i njegov zemljak, pevač Savo Perović. Njemu se Vladimir uneo u facu samo zbog toga što je pred svima izneo svoje mišljenje da je Tomović kao vođa podelio loše budžete, te da je bio pristrasan prema nekim zadrugarima. On je odmah skočio da brani svoju čast i fizički sa razračunava sa omalenim pevačem. Savo je ipak imao sreće jer se nasilnik Vlada zaustavio samo na unošenju u facu, čime je želeo da ga zaplaši.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Vladimir Tomović napao Doroteu Jovanović

Inače, Stanija je želela da mu se osveti zbog toga što je i fizički nasrnuo na nju, pa ga ja slagala da je bacila krstić u jezero, zbog čega se on svukao i skočio u ledenu vodu da ga pronađe.

- Krstić je kod mene, ovo je kazna za sve što mi je uradio - rekla je Stanija u kameru nakon što je smrznuti Vladimir otišao da se obuče.

On se nakon toga primirio, ali postavlja se pitanje ko će biti sledeća meta njegovog nasilničkog ponašanja?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
vesna

03.10.2018 14:27

Jeste najveci nasilnik.