ĐANIJEVI SINOVI U ZADRUZI 2! Radiša: Ulaze da JE*U STANIJU I LUNU!

Autor:

Zadruga

27.09.2018

03:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk zvezda Radiša Trajković Đani i pored brojnih poslovnih obaveza koje ima u ovom periodu stiže da isprati i aktuelna dešavanja u "Zadruzi 2", a njegovi sinovi Marko i Miloš će, po svemu sudeći, uskoro će ući u rijaliti.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Ne krije da bi voleo da mu sinovi "smotaju" Staniju i Lunu... Radiša Trajković Đani

Pevač je za Srpski telegraf otkrio da ima i te kako otvoren odnos sa svojim naslednicima, te i da nema ništa protiv da oni uđu u najgledaniji rijaliti na našim prostorima i imaju seksualne odnose pred milionima gledalaca.

Foto: instagram.com/marko_____trajkovic
Ponos i dika tata Đanija... Miloš i Marko Trajković

- Ja sam neko ko je uvek imao otvoren odnos sa svojom decom i uvek pričamo o svemu. Što se rijalitija tiče, ja ne bih imao ništa protiv da moji sinovi uđu u "Zadrugu 2", a mislim da će se to uskoro i desiti. Šta bi im falilo?! Mladi su i lepi, život je tek pred njima, a unutra ima mnogo dobrih cica. Što se mene tiče, neka uđu unutra i neka je*u Staniju i Lunu ako im se ćefne, meni to ništa ne bi smetalo. Pogotovo ovog starijeg sina Miloša teram da uđe i da isprangija malo ove klinke unutra. Ništa mu ne bi falilo. Nije ovo prvi put da mu predlažem da uđe, terao sam ga ja da ode u Šimanovce i kad je prva sezona bila u toku, ali on nije hteo - rekao je pevač i dodao da je zadovoljan time u kakve ljude su njegovi sinovi izrasli, te i da nije nikada imao problema sa njihovim ponašanjem.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Koji će Staniju...?

Pogotovo ovog starijeg sina Miloša teram da uđe i da isprangija malo ove klinke unutra. Ništa mu ne bi falilo. Terao sam ga i u prvoj sezoni da uđe, rekao je Đani

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
... a koji Lunu...?

- Oni su odrastali kao i svi njihovi vršnjaci. Dešavalo se, naravno, i da popiju malo u gradu i dođu kući kontuzovani, ali to nije ništa strašno. Dešava se svima. Ali što se tiče nekih tuča i sličnih stvari, nikada nisam sa tim imao problema kada su oni u pitanju. Pre se dešavalo da se na mojim nastupima u kafanama i klubovima ljudi pijani pobiju, pa nastane pravi haos. Ali sam se u tim situacijama trudio da smirim strasti bar preko mikrofona koliko god mogu, ali je bitno, naravno, i da je tu gde radim obezbeđenje uvek spremno da reaguje kako niko ne bi bio povređen - rekao je pevač.

Inače, Đani će u narednom periodu ređe nastupati po Srbiji jer ga očekuju brojni nastupi u inostranstvu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Neda

27.09.2018 06:06

Uh kakvi su. ljepotani debeli. Baš su lepi. Ali su više debeli nego lepi.

Odgovori 29 0
goran

27.09.2018 16:37

Kaki su debeli. Baš su debeli.

Odgovori 18 0