KIJA TRAŽILA DEBELE PARE ZA ZADRUGU 2: Glumica otkrila detalje DOGOVORA!

Autor: Hit

Zadruga

26.09.2018

18:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristina Kija Kockar u "Zadruzi" je ostala bez braka s obzirom na to da ju je upravo u ovom šou programu prevario suprug Slobodan Radanović, ali je ona ipak nešto i dobila. Kija je nakon "Zadruge", osim pobede, osvojila i automobil, kao i popualrnost, a kada je dobila poziv od produkcije da uđe ponovo, Kockarova je tražila basnoslovan honorar što je otkrila njena bivša cimerka.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Mnogo ceni sebe... Kija Kockar

Naime, Kristinu su producenti pozvali da ponovo učestvuje u "Zadruzi", a ona je tražila iznos koji oni nisu mogli da prihvate da plate:

- Čula sam da su je zvali da uđe u drugu sezonu "Zadruge" i da je ona za to tražila 500.000 evra. Pa izvinite, ali nije ona Alfred Hičkok niti Ingrid Bergman pa da traži toliki novac - otkrila je glumica Žiža Stojanović.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Sve ona zna... Žiža Stojanović

Žiža je otkrila i kako su producenti "Zadruge 2" reagovali na iznos koji je Kija tražila:

- Kada su organizatori to čuli, bili su šokirani i spustili su joj slušalicu - kaže Stojanovićeva i dodaje da je Slobina bivša žena namazana i lukava.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Nickname

26.09.2018 18:59

Kija je rekla da ne bi usla nikada vise u rijaliti, sem kada bi dobila 500.000e, to ne bi mogla da odbije - znaci, nije pozvana i nije trazila!

Odgovori 49 9
Bakica

26.09.2018 19:12

Zizi krivo sto nju nisu opet zvali pa pominje kiju jer zna da joj to ime daje naslov u novinama,matora sedi dole jedan za laganje

Odgovori 45 13
Mirka

26.09.2018 22:50

To i da je trazila, sto sumnjam je sala, samo da na pristojan nacin odbije NEPRISTOJNE PONUDU. Nije luda da udje u Zadrugu kada jos moze da peva. Dok traje , nek traje. Nije njen nivo Zadruga!

Odgovori 29 8
MAX

27.09.2018 09:14

@Mirka - Nije njen nivo zadruga ?????????????!!!!!!!!!!!!!!!!! alo pa da nije bilo zadruge nebi postojala na ovom svetu hahaha koja bruka hahah !!!

Odgovori 3 20