GAGI PRIZNAO: Istina je, MORALI SMO DA ISELIMO LUNU!

Autor: Telegraf.rs

Zadruga

26.09.2018

18:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Priča koju je prvi objavio Srpski telegraf o tome da Luna ostaje bez stana u kom je živela, ispostavila se kao tačna, a blogerkin otac Gagi Đogabni sve je potvrdio. Anabela Atijas i Gagi su izneli Lunine stvari iz stana koji je iznajmljivala na Novom Beogradu.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Izneli sve ćerkine stvari iz njenog iznajmljenog stana... Anabela i Gagi

Njih je i ekipa emisije "Paparaco Lov" usnimila dok su iseljavali ćerku koja trenutno boravi u rijalitiju "Zadruga 2", a onda je denser dao i izjavu:

RepublikaFoto: Promo foto
Iselili Lunu iz stana... Anabela i Gagi...

- Da, izneli smo stvari iz stana gde je živela pod rentom. Pošto se desilo na brzinu to da je ona ušla u Zadrugu, ostalo je još dvadesetak dana prostora, i onda smo se organizovali i sve smo stvari morali da iznesemo, da bi ostavili stan prazan - otkrio je Gagi koji je dodao da je Luna insistirala da iznajmi upravo ovaj stan:

Foto: TV Pink/printscreen
Želela je da živi u luksuzu, kad ono međutim... Luna sa Anabelom i Gagijem

- Bila je u luksuznom bloku na Novom Beogradu, naravno da su stanovi pod kirijom skupi, koštao je 600 evra. Svi znamo svi kakva je situacija bila posle Zadruge... Uostalom, morala je tamo, tamo su i kamere, i obezbeđenje, garaža, ne može svako da ti priđe... Uostalom, ona je htela da bude u tom stanu, to je bila njena želja - zaključio je Gagi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Dejan

26.09.2018 19:21

Zasto da placaju kiriju 10 meseci?

Odgovori 20 2
Nale

27.09.2018 06:57

Cime se ona bavi kad moze da sa 22 godine iznajmljuje stan od 600,700 evra? Vozi dzipa,iznajmljuje stan i maze gledaocima oci.

Odgovori 18 4
ANDRIJA

27.09.2018 15:43

Nijkakve logike nema da plaćaju nepotrebno stan, devojka neće tu biti j10 meseci, sadsim je logično.Pre nego što izadje iznajiće možda novi,čak i li kupiti..... Ima vremena...laganica.