(VIDEO) David SKIDAO GAĆE, Aleksandra poludela!

Autor:

Zadruga

26.09.2018

10:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pun mesec je sinoć izgleda učinio svoje, te je noć bila neverovatno burna!

RepublikaFoto: printscreen/twitch.tv/videos
Aleksandra Subotić i David Dragojević se posvađali

Bora Santana je napravio skandal oko pevanja, Mirko Gavrić je napustio rijaliti, Mina Vrbaški i Jovica Putniković su imali fizički sukob, a pored svega toga i Aleksandra Subotić je doživela nervni slom zbog ponašanja svog supruga Davida Dragojevića.

- Ti praviš majmuna od mene i to danima praviš majmuna od mene. Šta ti tu koji kur*c tražiš? Je l ne znaš gde su ti stvari? Šta se smeješ - vrištala je Aleksandra.

- Uzmi stvari da se okupaš, idem ja s tobom da se okupaš - pokušavao je Lazar Jeremić da smiri stvari.

- Stanite ljudi, meni smešno, nisam ništa uradio - branio se David.

- Ponižavaš me, skidaš tu gaće, mlataraš, šta glumiš, kako te nije sramota da se tako ponašaš, da to gleda narod - bila je uporna Aleksandra.

- Je l ti se ne sviđa, zdravo, vozi, ajde, mrš, ajde vozi, vozi - u sekundi je David pokazao svoje pravo lice kada je pod uticajem alkohola.

Dok je Lazar pokušavao da ih smiri, došao je i Lepi Mića koji je smatrao da, iako David baš i nije pri sebi, oni to sami treba da reše.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading