(VIDEO) MARIJA NE VERUJE MILJANI, STALA NA MIRKOVU STRANU!

Autor: pink.rs

Zadruga

26.09.2018

08:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je Miljana Kulić optužila Mirka Gavrića da ju je nazvao "Lunom 2", ona je ušla u žestok sukom sa Lunom Đogani. Naime, blogerka ju je prekorela što provocira Gavrića bespotrebno, a potom se u svađu umešala i Marija Kulić.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Marija Kulić kritikuje Miljanu

- Luna me je napala. Ti ne znaš šta je bilo. Mirko mi je tražio upaljač i pokazuje Luni kao da mu se ja sviđam i kaže: "Evo je, Luna 2", a ja sam mu tražila upaljač. Luna me je napala Mirko zbog tebe da ide, jer je navodno psihički loše - objašnjavala je Miljana Mariji. 

- Glas da ti nisam čula. Njega ne smeš da provociraš - odbrusila joj je Kulićka. 

- Maltretiraš ga po ceo dan. Kakav si ti prijatelj, napadaš čoveka kome je loše. Sram da te bude. Ja sam ti bila prijatelj jedini ovde. Nemoj da mi se obraćaš - poručila je Luna Miljani, pa otišla na kapiju da pruži podršku Mirku. 

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Marija Kulić drži lekciju Miljani

U međuvremenu Miljana je objašnjavala Mariji šta je glavni razlog njihove rasprave i da treba da joj veruje. 

- Nemoj u moje konflikte da se mešaš i u ono što nisi videla. Kome više veruješ - postavljala je Miljana pitanje konstantno. 

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Svađa Miljane i Lune

- Sad si spomenula Slobodana i nikada više. Znaš da mi je slaba tačka. Treba da te bude sramota, ja sam se setila da ti je rođendan. Pi*ka ti materina. Sram da te bude, nazivaš me ovde Slobinom fuksetinom. Vređaš čoveka koji ti je pomogao, koji više vremena provodi sa tobom nego sa mnom. Ti si završila za mene - Vikala je Đoganijeva plačući. 

- Majmune (Luna), od danas ću tobom da se bavim. On je tebi (Miljani) rekao da si Luna 2? - upitala je Marija.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Marija ne veruje u Miljaninu priču..

- Marija, uzela je kravatu i krenula da mi je gura u nos - objašnjavao je Mirko i konstantno negirao priču koju je Miljana ispičala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Evelyn Krimova

26.09.2018 12:45

I dalje se vi svi odusevljavajte vasom Miksi, koja umesto na sopstveno lecenje, sve ce vas oterati u ludnicu! Gavric je pao na druznje sa Miksi, poceno je i naravno ona ga je sredila. Pogotovo kada joj ponude novac, ne zanima je nista vise, gazi preko mrtvih. Siroto njeno dete.

Neda

27.09.2018 06:33

Matija samo treba da smiruje Miksi. Umesto toga ona je raspaljuje i nervira da bi usijala atmosferu. I uspela je.