MILJANA GA POGODILA ŠOLJOM U GLAVU: Zorica i Marija se potukle, pa stradao ON!

Autor:

Zadruga

25.09.2018

09:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rijaliti program "Zadruga 2" sinoć je bio mesto ozbiljne svađe koja je u jednom trenutku kulminirala i tučom, a sve su započele Marija Kulić i Zorica Marković, kao i Miljana koja se uključila u raspravu.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Najpre su se sukobile verbalno... Zorica i Marija

Sinoćnje veče bilo je rezervisno za Izbor potrčka, a voditelj Milan Milošević došao je kako bi se ova formalnost završila, međutim Zorica i Marija su započele svađu. 

Zorica Marković je nastavila svoj sukob sa Miljanom Kulić i njenom majkom Marijom.

- Ona je moj najveći fan - odgovorila joj je Miljana, na provokaciju.

- Kafanska profuknjačo, funjaro - rekla je Marija Markovićevoj.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Zorica je Mariji stavila srednji prst ispred lica što je dovelo do fizičkog obračuna... Markovićeva i Kulićka

- Jesam, jesam - nastavila je Zorica.

Po svemu sudeći, sve je izgledalo kako će ove dve zadrugarke mirno nastaviti svoj boravak, ali je u jednom trenutku došlo do kratkog fizičkog obračuna. Pevačica je uperila srednji prst na Mariju, što je ovu još više iznerviralo pa joj se suprostavila. Obezbeđenje je brzo reagovalo i sprečilo da se fizički konkflikt nastavi.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Umešala se i Miljana...

- Nisam ja ovce sa tobom čuvala - rekla je Marija pevačici te je došlo do manjeg fizičkog kontakta kada su jedna drugu uhvatile za ruke.

Usled njihovog sukoba deblji kraj je izvukao Giba Vasić kojeg je zakačila flaša kada je Miljana gađala Zoricu. U tom trenutku njegov otac Rade Vasić se vidno potresao pa je Kulićkama uputio nekoliko pretnji.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Giba završio sa posekotinom na glavi...

Miljana i Zorica još nekoliko minuta su se polivale vodom, a potom su Kulićke otiše da se presvuku s obzirom na to da su bile potpuno mokre. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
milena

25.09.2018 09:29

Produkcija slabo reaguje na ovakve ispade. Nece ni reagovati dok nekom ne ode glava. Uvedite nekog interesantnog ovi su skoro svi degutantni sem mozda Stanije . Dosadni su bre, Zabranite da se pominje Zadruga 1, poludecemo. Ja vas gledam 15 minuta uvece i to mi je vec mnogo

Odgovori 15 1