LUNA: Moj tata nema ništa, FANOVI SU OLOŠI zbog kojih NE ŽIVIMO NORMALNO!

Autor:

Zadruga

21.09.2018

14:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani pričala je sa Natašom Moskvom o svom najtežem periodu i razvodu svojih roditelja, ali i o siromaštvu svog oca Gagija i o vezi sa Slobodanom Radanovićem.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Luna Đogani

- Mama je jaka žena i uvek je išla nekim dobrim putem. Ali on je krenuo lošim putem i ja sam na njegov taj put slaba. Sad pre nego što sam ušla, gledam ga kako vozi auto bez klime, ceo znojav. Bukvalno ništa nema - priznala je Luna.

- Ja sam mu kupila novi auto. Golf sedmicu. Bio je toliko srećan - rekla je Luna.

Luna je otvoreno govorila kako se osećala posle veze sa Slobom, kao i koliko je to otežalo njen život.

- Oni su zbog mene i cele moje priče pali. I to zbog nekoga ko ne ume da kaže dve lepe reči za mene i da imam bar malu podršku - zaplakala je Luna.

- Nisam mogla da radim jer niko nije hteo da me angažuje da radim posle cele priče, ti fanovi su ološi, ne daju nam da živimo normalno! - jecala je Luna.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
mima

21.09.2018 14:44

sta umisljas ko je kriv sami ste krivi svi rasturiti neciji brak alo devojko a sta sad ocekujes umislila da je beogradska elita a sami olosi na socijali ja takve kao ti nezalim smejala se kijinoj boli i suzama sta je sad KARMA JE KUJA

Odgovori 47 7
Rade

21.09.2018 17:23

Neka tata prodaj taaj novi auto pa ce imati da zivi nekoliko godina.

Odgovori 48 6
snegra

21.09.2018 19:10

Tako je, Rade, bravo za komentar. Nemaju leba da jedu a voze skupa kola...

Odgovori 34 4
Evelyn Krimova

22.09.2018 07:23

Neka se i mama i tata zaposle, neka rade neki obican posao i neka zive kao svi ostali ljudi, a ne da glume nesto sto nisu. I ti devojko, uzmi se u pamet, zavrsi neku skolu i radi neki obican posao, jer za sve te fensi profesije cije si titule sama nakacila, nemas niti talenta niti znanja. Nemoj da cmizdris naciji u kojoj vecina zivi od 200 e mesecno!

Odgovori 25 2