Miljana udarila na Doroteu, A ONDA JE DOBILA ODGOVOR!

Autor:

Zadruga

19.09.2018

18:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna od najglasnijih kada je reč o svađama, oduvek je bila Miljana Kulić poznata kao neko ko ima mišljenje o svemu i komentar za svakoga. Međutim, izgleda da je sada naišla na sebi ravnu, budući da je pokušala da ponizi Doroteu Jovanović, koja je imala odgovor na Kulićkine prozivke.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Miljana Kulić

Miljana i Dorotea prepucavale su se tokom današnjeg dana na "porodičnom sastanku", a onda je Miljana istakla da odgovaranje na Jovanovićkine napade ne komentariše jer ne želi da se spušta na taj nivo:

- To vređanje majke i slično govori mnogo o ljudima. Ja sam imala sukob sa Doroteom, kada se isto spustila na taj nivo. Ja kada bih se spustila na njen nivo, bila bih kao ona. Svima je bolna tačka porodica. Ne možeš argurmentima i činjenicama protiv mene, pa si se uhvatila za dete - kazala je Miljana, a onda joj je Dorotea odgovorila:

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Odbriusila i Miljani... Dorotea

- Ja nisam komentarisala tvoje dete, već način na koji si ga dobila - odbrusila je Jovanovićeva.

Kulićeva se nakon ovoga žestoko iznervirala pa je poručila Dorotei da bi bilo najbolje da se druži sa Rebekom s obzirom na to da su slične. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Naišla na sebi ravnu... Miljana Kulić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading