TUČA U ZADRUZI: Bane ponovo skočio da se bije zbog ZERINE!

Autor:

Zadruga

19.09.2018

15:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U "Zadruzi 2" počeo je "porodični sastanak" na kom su učesnici dobili priliku da rasprave probleme koji su obeležili proteklu nedelju. U toku sastanka reč je dobio Toma Panić čije izlaganje je predugo trjalo, što je iznerviralo Zerinu Hećo.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Toma se raspričao pa iznervirao Zerinu...

Zerina je Tomu tokom njegovog izlaganja nekoliko puta opominajala u nameri da završi kako bi ona dobila reč, međutim, on se nije obazirao. To je devojku Baneta Čolaka iznerviralo pa je počela da vređa Panića, a onda joj je on odgovorio:

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Poludela zbog Tome... Zerina Hećo

- Je l' tako kući vaspitavaš dete? Da govori: Mrš?" - pitao je Toma zerinu, a kada je ovo čuo Čolak skočio je na Panića. Obezbeđenje, koje prisustvuje sastanku odmah je pritrčalo da zadrži Baneta.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Čolak ponovo hoće da se bije zbog Zerine...

Čolak je u ponedeljak imao fizički sukob i sa svojim najboljim drugom Borom Santanom upravo zbog Hećeove koja je inicirala svađu zbog nedeljnog budžeta. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Časlav

19.09.2018 20:41

Bane ce se sa svima pobiti, jer je Zerina iritantna i netrpeljiva osoba. Zerina ce se sa svima posvadjati a Bane ce se sa svima pobiti. Slepac zaljubljenac.