Vlada proziva Lunu, ona OČAJNO ZAPITKUJE "ZAŠTO"!

Autor:

Zadruga

19.09.2018

08:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vladimir Tomović i Luna Đogani se sve češće nalaze u istim prostorijama Zadruge, a to se dogodilo i u toku dana kada je Veliki šef poslao pismo i zadao im veoma zanimljiv zadatak.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna i Vlada

Oni su se podelili u grupe gde je neko od njih morao da vozi kolica, a drugi da u toku vožnje sakuplja određene predmete sa povezom preko očiju. Kako su izvlačili papiriće za vreme sastanka, Vladimir Tomović, Nadežda BIljić, Luna Đogani i MC Damiro bili su u istoj grupi. Međutim, Tomović je imao neslanu šalu koja je Đoganijevu žestoko isprovocirala.

Nemoj samo mene Damiro da polomi ako da ubrzanje - rekla je Luna.

Ja bih mu dva piva kupio - prokomentarisao je Tomović.

Luni se nije dopao ovaj komentar, pa je odmah udarila na Staniju Dobrojević.

A zašto to kažeš? Ne gotiviš me više? Da li ti je devojka zabranila da se družiš sa mnom? To što se ja ne družim sa tobom ne znači da te ne gotivim. Samo ti kažem - pridikovala je Luna.

Ja ništa nisam rekao, a kao drugo, nemam devojku. Ja samo neću da pokrećem nikakvu priču. Sve ostalo je okej - ignorisao ju je Vlada.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading