Andrijana se izjasnila: EVO KOJA ZADRUGARKA JOJ JE NAJATRAKTIVNIJA!

Autor: pink.rs

Zadruga

17.09.2018

16:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Andrijana Radonjić definitivno je jedna od učesnica koja je svojim boravkom u Beloj kući obeležila prvu sezonu najgledanijeg rijalitija u regionu, "Zadruge".

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Andrijana Radonjić

Po napuštanju luskuznog imanja Andrijanina muzička karijera krenula je uzlaznom putanjom, ali ova atratktivna crnka i pored svih obaveza uspeva da nađe vremena i pogleda drugu sezonu ovog šou programa.

Radonjićeva je na svom Instagram profilu podelila koja zadrugarka je za sada njen favorit i čije ponašanje joj se najviše sviđa.

Foto: printscreen/instagram.com/andrijana_official
Andrijana podržala Olju

- Ljudi, Olja Bajrami je najbolja riba u "Zadruzi", po ponašanju ubedljivo najprirodnija, presimpatična žena, koliko sam mogla da vidim. Jedan od mojih favorita definitivno - napisala je Andrijana uz fotografije Olje Bajrami.

Kažu da kada žena ženi da kompliment, to zaista vredi, tako da nema sumnje da će Olji prijati komentari koje je dobila od Radonjićeve.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Časlav

18.09.2018 18:18

Andrijana opet promassila. Sinoc sam gledao Zadrugu i Olja Bajrami me potpuno razocarala. Devojka ne zna ssta hoce. Nema vezu sa svojim mozgom. Prica jedno, pa prica drugo kojim obara ono prvo, pa prica trece kojim obara dva prva stava, i na kraju se izvinjava za sve ssto je prichala. Pa posle place. Pa odbija da koristi benefite omiljenog zadrugara. Devojka nije pri svesti.

Odgovori 16 0
Dušan

18.09.2018 19:18

Andrijana nije znala da proceni ni svoj put i svoju ljubav. Izabrala narkomana i skitnicu za momka i upropastila sebe i svoju karijeru.