MININA MAJKA ulazi u Zadrugu DA RASKRINKA DOROTEU?!

Autor: pink.rs/ republika.rs

Zadruga

17.09.2018

14:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mina Vrbaški jedna je od učesnica "Zadruge 2" koje su privukle najveću pažnju javnosti samim svojim ulaskom. Uvek je bila sklona svađama i skandalima, pa je i sada bila pokretač jedne rasprave koja se tiče Dorotee i njene veze sa oženjenim muškarcem.

Foto: printscreen/TVPink
Ivana Vrbaški

Velika fama se podigla oko Minine svađe sa Doroteom Jovanović. U verbalni sukob uplovile su  nakon što je Dorotea javno kritikovala Lunino ponašanje iz prethodne sezone i kako je rekla, sramno je to što je Luna imala odnose sa zauzetim muškarcem, na šta je  Mina burno reagovala.

Braneći drugaricu Luni, Mina je napala Doroteu i iznela u javnost informaciju iz spoljnog sveta koju mnogi ukućani nisu znali.

 Naime, po rečima Mine Vrbaški, Dorotea se pre Zadruge viđala sa oženjenim muškarcem i to njeno "lažno moralisanje" o Luninim postupcima  Mina je morala da iskomentariše na svoj način i tako je velika vatra buknula među njima.

I Minina majka Ivana se oglasila povodom ovog događaja.

- Da, gledala sam tu svađu. Mina tvrdi, ali ja nisam tamo, pa ne mogu da komentarišem ko je taj čovek. To su opet neke stvari koje nisu u vezi sa Zadrugom, ti ljudi nisu unutra, tako da nije moje da komentarišem - rekla je ona  i dodala:

- Ne želim da komentarišem te njihove rasprave, niti da uvlačim bilo koga. Da sam ja tamo, bila bi to druga priča, a sad nisam neko ko bi mogao da vodi polemiku o tome - zaključila je Ivana.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
MladenBg

17.09.2018 16:59

Ova bi trebala da izvuce cerku iz Zadruge i da pokusa da je dovede u red, a ne da ulazi u Zadrugu i raskrinkava bilo koga. Njena cerka je takva katastrofa da ne bi trebala da izlazi iz kuce od sramote.

Odgovori 34 1
Časlav

18.09.2018 18:22

@MladenBg - Majka je vodila cerku po splavovima i ucila je zanatu. Upropastila je maloletnu.

Odgovori 20 0
Dušan

18.09.2018 19:47

Nemojte vise da uvodite zene sa ulice. Ima ih previse u Zadruzi.

Odgovori 10 0