ODE GLAVA: Političar pretio Kiji ubistvom!

Autor:

Zadruga

14.09.2018

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pobednica prve sezone rijalitija "Zadruga" Kristina Kija Kockar san je mnogih muškaraca i, gde god se pojavi, žari svojim seksepilom, a nedavno je zapala za oko moćnom političaru. Kako Srpski telegraf ekskluzivno saznaje, nepoznati muškarac je bivšoj stjuardesi nudio pravo bogatstvo samo da provede noć sa njim, a nakon što ga je odbila, usledio je pakao!

RepublikaFoto: e-stock/:R.RISTIĆ
Kija Kockar

Izvor Srpskog telegrafa detaljno je opisao kako se od naizgled nevinog odlaska na ručak došlo do situacije u kojoj političar Kiji otvoreno preti!

Šta je sve rekao naš izvor, kako je uopšte primetio Kockarovu i i da li je napravio kakav plan da je upozna? Šta se dešavalo na jednom prestoničkom splavu gde su se on i Kija našli?

Kako je protekao prvi sastanak između političara i pobednice Zadruge i da li se on njoj svideo? Strasti se očigledno nisu smirile, jer je političar ubrzo počeo da preti i to u meri u kojoj se takve pretnje ne bi smele uzimati olako, naprotiv!

Sve o ovoj temi možete da pročitate u vikend izdanju Srpskog telegrafa, za subotu i nedelju 15. i 16. septembar. U našim novinama takođe možete da pročitate kakvu brutalnu poruku su Amerikanci poslali Šiptarima, a u vezi sa dijalogom Beograda i Prištine, kao i to kakvi su planovi za naš najveći stadion i zašto se govori i o rušenju nekadašnje "Marakane"?

Foto: Srpski telegraf
Naslovna strana Srpskog telegrafa za subotu i nedelju, 15. i 16. septembar

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Aroda

14.09.2018 23:00

Jaoooo, manite me gluposti.

Odgovori 2 25
Djoka

15.09.2018 19:23

Kija treba da angazuje obezbedjenje.

Odgovori 23 1
Jelena

16.09.2018 00:48

Neverovatno koliko je narod glup pa poveruje u sve sto mu se servira.

Odgovori 2 12
Časlav

17.09.2018 08:06

@Jelena - Nije narod glup. Ne vredjajte moj narod ni druge narode.

Odgovori 12 0