LUNA DOŽIVELA NERVNI SLOM i napala Staniju i Vladimira: Kako vas nije strah od Boga?!

Autor:

Zadruga

14.09.2018

14:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Blogerka Luna Đogani, iako slabih živaca ponovo je ušla u "Zadrugu 2", ovoga puta kako bi pokazala da je ona drugačija. Međutim, Đoganijeva je ponovo počela da doživljava nervne slomove i da se svađa sa zadrugarima.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Napravila haos... Luna Đogani

Ovoga puta Luna je došla u sukob sa Stanijom Dobrojević i Vladimirom Tomovićem, a posebno ju je izrevoltiralo ponašanje spasioca iz Crne Gore. Luna je prišla najpre Staniji i požalila joj se, a nakon toga je započela svađu sa Vladimirom koji je navodno u "Zadruzi 2" pričao kako je Luna zaljubljena u njega.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Nije shvatila šalu... Luna Đogani

- Ja nikome nisam htela da napravim problem ovde, devojka mi je prišla da me pita koga si ti zagrlio. Govoriš da sam ja ovde zaljubljena u tebe. Nije te sramota da preko mene to radiš. Je l' se sladiš, je l' ti lepo? Prvi dan sam rekla da neću da se mešam u tu vašu bolesnu priču. Već sam imala jednu takvu priču, ne treba mi druga. Ti, dečko, mene ne zanimaš - vikala je Luna.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Nisu znali šta ih je snašlo... Vladimir i Stanija

- Kako vas nije strah od Boga? - jecala je Luna sva u suzama, dok se tresla cela Zadruga. Njen brat od strica, Adam Đogani prišao joj je kako bi sprečio da dođe do fizičkog obračuna. 

Nakon toga, Đoganijevu su tešili Zorca Marković i Lazar Jeremić koji joj je rekao da sada ponovo doživljava isto što i u prvoj sezoni "Zadruge":

- Nemoj to sebi da radiš, ponovo se predstavljaš u istom svetlu.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Lunu tešili Adam i Lazar

- Kom svetlu, šta je problem? To što plačem? - besnela je Luna.

- Ne, nego to što si ponovo tužna, negativna, a to nisi ti.  I spolja kad sam gledao Lepog Miću, lik mi je bio užasan. A sada kada sam ušao, iako psuje i viče, lik je super. Tako će ljudi stvoriti pogrešnu sliku i o tebi. Nemoj to da dozvoliš - objašnjavao je Luni Lazar, ali ona nije prestajala da plače.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
Evelyn Krimova

14.09.2018 14:50

OVA LUNA JE TAKAV NEVIDJENI FOLIRANT DA JE TO PROSTO NEVEROVATNO! CRNOGORAC JOJ SE IZVINJAVA SNISHODLJIVO I PRICA JOJ DA JE DIVNA, A JA POTPISUJEM DA CE OVAJ IMATI TAKVE PROBLEME OD OVOG SKOTA DA CE SE JOS PRICATI O TOME!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!KAKAV LAZOV I BOLESNI TIP TO JE LUNJARA, POTPISUJEM!

Odgovori 36 4
Ljubica

14.09.2018 15:32

Isti scenario

Odgovori 32 4
Dalekoo

14.09.2018 18:51

Vise se zgadila svima majke mi. Bice samo gora i jos vise ce se izblamirati.

Odgovori 27 2
Stela

15.09.2018 04:50

Bravoj prelepa devojkok postavila si ih svetamogde im je mesto. Svi se uz tebe šlepaju kao nenormalni. Znaju da si favorit da jedino jtako mogu daopstanu, sem toga ti si prelepa devojka, zgodna,visoka dobra. O tome po Zadruzi muškarci diskutuju, da si TOP. Stanija je ljubomorna na tebe i plaši se da je nemazneš Vladiira, medjutim ti si njega u startu odbilaodmah kao i sve ostale.jasno si im rekla da ne želiš vezu u Zadruzi.Kraj priče. Bravo dewvojko,samo napred.