STANIJA PONIZILA LUNU PRED SVIMA: Nećeš više da kradeš muževe?

Autor: Republika

Zadruga

13.09.2018

20:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani i Stanija Dobrojević pričale su o bivšim momcima i vezama, a onda je Dobrojevićeva bez dlake na jeziku postavila jedno veoma neprijatno pitanje gledajući blogerku pravo u oči.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink

- Jedna moja poznanica koja te je pratila na Instagramu, kad je počela da ta priča, ona je prestala da te prati. To ti je dokaz koliko si se srozala. Mada nisu rekli da je bilo samo zato što si bila ljubavnica, već zato što si pokazala da nisi prijatelj, da si izdala nekog - rekla je ona, a potom je pitala:

- Luna, jesi li naučila lekciju? Nećeš više da kradeš drugim ženama muškarce? To ti je velika lekcija, i sad imaš priliku da to ispraviš, ali možeš i da odeš dole… - rekla joj je Stanija.

- Naravno da jesam, neću da kradem, niti mi je to ikad bila namera - izgovorila joj je Luna posle nekoliko trenutaka kad je uspela da dođe do daha.

Šta nas novo očekuje u "Zadruzi" pratite svakog radnog dana od 21h, u uključenjima uživo na TV "Pink".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Beograd

13.09.2018 22:57

Stanija je bas postena, pa zna drugome da soli pamet. I Kristijan je bio ozenjen. Luna je bar imla emocije, a Stanija je kao i Kija proracunata.

Odgovori 3 11
Josa

14.09.2018 13:03

Stanija nije nikome raszurila brak. To je bilo zezanje za rijaliti.

Odgovori 10 1