HOĆE DA JE ISKORISTE: Stanijina prijateljica otkrila detalje iz Zadruge 2!

Autor: Pink.rs

Zadruga

12.09.2018

17:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pobednica "Farme 6", Stanija Dobrojević ponovo je odlučila da bude deo rijaltija, ovoga puta najskupljeg i najkompleksnijeg šou programa ikada "Zadruge 2", a čim je ušla muški takmičari su počeli da je saleću.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Njena drugarica misli da je momci samo koriste... Stanija Dobrojević i Vladimir Tomović

Jedan od najupornijih svakako je spasilac iz Crne Gore Vladimir Tomović koji se uporedo udvara i Luni Đogani. O Stanijinim udvaračima u "Zadruzi " progovorila je i njena najbolja drugarica Tamara, koja tvrdi da je vrlo moguće da ovi momci samo hoće da iskoriste popularnu starletu:

- Ja ne mogu sad nekog da optužim za nešto, ali moguće je da su gledali prethodne rijalitije i shvatili da te ljubavne priče prolaze. S obzirom na to koliko je Stanija popularna, ne bi me iznenadilo da su se zbližili sa njom samo zbog ostanka u rijalitiju i da im je to taktika. Ali opet, ne mogu da optužim nekog, vreme će sve pokazati.

Foto: prtnscr Zadruga
Nema šanse da se zaljubi... Stanija

Stanijina drugarica smatra da će starleta sa spasiocem ostati samo prijateljica:

- Stanija je rekla da ne planira ništa kada je ljubav u pitanju. E sad, dug je to period koji će oni biti unutra, svašta može da se desi. Ona je istakla da je njoj najbitnije kod muškarca da je pametan, da ima manire. Meni je Vladimir simpatičan, Crnogorac, zanimljiv, ali i sama Stanija je rekla da su oni samo drugovi. Dopada mi se zadatak koji su dobili, da se upoznaju bolje i zbliže. Ne znam da li će se njihov odnos razviti, ali ja mislim da će oni ostati samo prijatelji.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Ide na "duplu krunu"... Dobrojevićeva

A kada je reč o pobedi u ovom rijalitiju, Tamara bez sumnje tvrdi da će Dobrojevićeva odneti "duplu krunu".

- Ja mislim da će ona stići do samog kraja, ima tu svoju ekipu sa kojom se skontala i veoma je moguće da dođe do finala, mi smo i rekli da idemo na duplu krunu. Ne mislim da joj je potreban neko za to, neka ljubavna priča, ona je i na Farmi imala Kristijanovu prijateljsku podršku i došla do pobede, što ne bi i sad sa novim drugarima? Videćemo šta će biti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading