Nije mu bilo svejedno: Stanija "ODUVALA" VLADU!

Autor:

Zadruga

12.09.2018

14:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Zadrugu je danas ušao Miki Đuričić koji je pozvao sve zadrugare da se okupe kako bi prisustvovali kvizu. Naime, Drvo mudrosti je dalo zadatak Staniji Dobrojević i Vladimiru Tomoviću da se bolje upoznaju, pa su sada morali i da pokažu šta su naučili jedno o drugom.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Stanija i Vlada

Miki je objasnio da moraju da daju devet od deset tačnih odgovora, svaki pojedinačno, kako bi oboje mogli da dobiju nagradu.

Prvo pitanje za Vladimira bilo je "Kada je Stanija otišla za Ameriku" na šta je on dao tačan odgovo, dok je prvo pitanje za Staniju bilo je "Koji broj obuće nosi Vladimir" na šta je ona dala tačan odgovor. Međutim, naredna pitanja su Vladimiru bila teška, dok se Stanija odlično snašla sa svim Mikijevim pitanjima.

U toku pauze Stanija i Vladimir su se raspravljali oko netačnih odgovora koje su dali, ali ih je onda Miki prekinuo i pozvao kako bi se kviz nastavio. Pošto je Miki zaključio da je Vladimir pao zadatak, on je imao samo tri pitanja za Staniju na kraju.

Tako je Stanija osvojila nagradu, dok je Vladimir na kraju ostao bez poklona. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading