(VIDEO) Nasmejaćete se: MILJANA I MIRKO REŠAVAJU SVOJE PROBLEME!

Autor: pink.rs

Zadruga

11.09.2018

19:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić i Mirko Gavrić uspeli su da izglade svoj odnos u rijaliti programu "Zadruga 2", a njih dvoje danas su vodili razgovor na krevetu u spavaćoj sobi i tom prilikom pričali jedno o drugom.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Mirko Gavrić i Miljana Kulić

- Više ti nisam drag? - pitao je Mirko Miljanu.

- Pa sada kada si mi objasnio lomim se da li i dalje da mi budeš drag ili da mi ne budeš drag, ali i dalje si mi drag. U tom takvom trenutku ja sam se naljutila na tebe i mislila sam da organizuješ čopor, a to ne volim. Ja sam čula od ljudi da ti želiš da budeš kao Lepi Mića - rekla je Miljana Mirku.

- Ja sam premijera, nisam repriza. Kada čuješ tako neke stvari, ti upališ lepo mozak. Ja znam šta je istina - nastavio je da priča Gavrić.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Miljana Kulić i Mirko Gavrić

Ranije pre ove situacije Mirko je sa cimerima na istom krevetu pričao o Nadeždi Biljić i tom prilikom istakao šta zamera svojoj, kako ona govori, najboljoj drugarici.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je izgledao razgovor Mirka Gavrića i Miljane Kulić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading