DAMIRO NAPAO STANIJU: Svađali se ZBOG PARA, uleteo i LAZAR!

Autor: blic.rs

Zadruga

11.09.2018

12:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanija Dobrojević i MC Damiro su imali žestoku svađu nakon što je reper tvrdio da ga je ona prevarila i nije odradila zajedničke nastupe, pa je on ostao bez novca.

RepublikaFoto: instagram.com/stanijadobrojevic
Stanija Dobrojević

Lazar se ubrzo umešao u tu njihovu svađu i još više razbuktao vatru između bivših saradnika. Zbog cele te fame koja se sinoć desila, ni PR služba Stanije Dobrojević nije ostala imuna, pa je morala da se oglasi i objasni svima kakvi su odnosi vladali pre zadruge između repera i pevačice.

Oni navode da su sve MC Damirove tvrdnje neistinite.

- Zbog neistina koje je Mc Damiro izneo u večerasnjoj emisiji prinuđena sam da kažem istinu. On se javio Stanijinom timu za saradnju. Ponudio je pesmu i spot i bilo mu je od velike važnosti i značaja da upravo sa njom snimi duet, za uzvrat tražio je da maksimalno bude zastupljen u medijima zajedno sa Stanijom, da gostuje u emisijama sa njom i da ga ona sto vise promoviše na svojim društvenim mrežama. S obzirom da je Stanija tada bila na početku muzičke karijere, nama kao timu je bila interesantna pesma, pa smo pristali na taj vid saradnje. Damiro Staniji nije ništa platio kako on navodi, već je ona zapravo njemu učinila kako bi dobio reklamu koju je i želeo - kaže Stanijin PR i nastavlja:

RepublikaFoto: Prntscrin
MC Damiro

- Takođe oni nisu imali zakazane nikakve zajednićke nastupe, niti imaju istog menadžera. Trebali su samo jednom da se pojave zajedno u Tuzli u jednoj diskoteci, gde su Damiru naplatili kartu za ulaz jer nisu znali ni ko je on, i te noći nisu nastupili zajedno. Takođe Stanijina pesma "Sveta Marija", nalazi se na you tube kanalu, i nije uklonjena zbog duga, niti zbog plaćenih pregleda kako je on rekao. Imali smo prilike i van rijalitija da vidimo Damira i da čujemo šta priča u alkoholisanom stanju, kao što je to i sinoć uradio, pa njegova navođenja i ne uzimamo za ozbiljno - navodi PR tim ove zgodne crnke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading