GAVRIĆ ČUO KIJIN I SLOBIN DOGOVOR DA NAMESTE LUNU: Sloba se oglasio!

Autor: pink.rs

Zadruga

09.09.2018

09:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnik "Zadruge 2" Mirko Gavrić izjavio je da su se Sloba Radanović i njegova sada već bivša supruga Kija Kockar dogovorili da pevač započne vezu sa blogerkom Lunom Đogani u "Zadruzi 1"! Ipak, Slobodan tvrdi da to nije istina.

RepublikaFoto: e-stock/I. DOBRIČIĆ
Kija Kockar i Sloba Radanović

- Glupost je da sam se bilo s kim dogovorio. Sve se desilo spontano i iskreno. Zaljubio sam se u Lunu i sve je bilo stvarno. Nikakva nameštaljka. Šokiran sam navodima Mirka Gavrića i tvrdim da su u pitanju laži i da nisam imao nikakav dogovor sa Kristinom. Da jesam danas ne bismo imali nikakav problem -rekao je Sloba za Pink.rs.

Potsećamo, Mirko Gavrić je rekao da se našao u studiju u kome su bili Sloba i Kija pre početka samog rijaltiija, pa da je čuo njihov razgovor.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Mirko Gavrić

- Kija je Slobi rekla da se ne ponaša kao oženjen, te da će mu oprostiti sve, sem ako se zaljubi. Da će joj biti okej ako mu priđe neka devojka - tvrdio je Gavrić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
duki

09.09.2018 21:29

Mirko Gavric je do sada sve lagao ili tvrdio nesto sto nije mogao da dokaze. Ili su dokazi nedostupni. Sve izgleda kao da je stvar njegove maste.

Odgovori 13 1
MladenBg

12.09.2018 07:29

Ovaj ljigavac sve zna...a i njemu je za sve kriva Kija...Odvratan je za medalju