ONA IM JE DOŠLA U POSETU: Ova učesnica će da zavede RED U ZADRUZI 2!

Autor:

Zadruga

08.09.2018

13:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnici "zadruge 2" danas su imali prvu posetu, a na kapiji lukuznog grada pojavila se bivša učesnica ovog rijalitija koja će imati zadatak da zavede red i takmičare natera da obavljaju svoje dužnosti i održavaju higijenu u Beloj kući.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Stigla im prva poseta... Gordana Džehverović

Gordana Džehverović, majka pevačice Teodore Džehverović ušla je na ogromno imanje koje izgleda kao Venecija i odmah održala govor zadrugarima koji su od samog početka zapostavili svoje obaveze. 

- Mora da se radi! Neću biti stroga kao Proka, niste nagrabusili ali bilo bi dobro da se međusobno dogovorite šta će ko da radi - kazala je Goca koja će u ovoj sezoni obavljati zadatak Dragana Mladenovića Proke.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Počela od dvorišta... Goca zavela red
RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
... pa nastavila u dnevnom boravku... Džehverovićka

Džehverovićka se neko vreme zadržala u zadruzi, obišla i kuću, ali i imanje i sugerisala učesnicima šta da urade kako ne bi bilo problema i kako ne bi bili kažnjeni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
ivana

09.09.2018 21:27

Goca je trebala da bude malo strozija u odnosu na zadrugare. Mada nema nikakav instrumenat prisile da bi oni morali da rade.