Karađorđe: ČABARKAPA JE BACIO BOMBE NA MOJU KUĆU!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dve ručne bombe bačene su u petak u četiri sata ujutru na kuću zadrugarke Aleksandre Subotić, koja je samo nekoliko trenutaka pre eksplozije ušla u rijaliti "Zadruga 2".

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen/Parovi TV HAPPY
Karađorđe Subotić

Aleksandrin otac Karađorđe Subotić za ovaj bombaški napad direktno je optužio bivšeg zeta Aleksandra Čabarkapu, koji je, prema njegovim tvrdnjama, jedini odgovoran za eksploziju.

Nisam uplašen za život, Čabarkapa je smešan, tupan najobičniji

- Moj brat Srboljub i ja smo se vratili sa defilea iz "Zadruge", gde smo ispratili Aleksandru u rijaliti, i legli smo da spavamo. Malo zatim me je probudilo šištanje i dve vezane eksplozije. Ja sam izašao u tom momentu iz kuće i posle nekoliko trenutaka došla je i policija koju su pozvale komšije - opisao je Karađorđe trenutak eksplozije i objasnio zašto za napad optužuje Aleksandra Čabarkapu.

- Osnovano sumnjam da je napad izvršio Aleksandar Čabarkapa zato što su se priče oko bacanja bombi i ranije povezivale s njim. Bivši prijatelj zvani Neša Ciganin je prijavio Čabarkapu da ga je nagovarao da baci dve bombe dobrostojećem knjigovođi koji im je komšija. Neša je otišao u 29. novembar i prijavio ga. Ovde se isto radi o dve bombe. Sumnjam samo na njega kako za bacanje bombi tako i za paljevinu automobila - rekao je Karađorđe i otkrio eventualne Čabarkapine motive za napad.

- Čabarkapa je to uradio zato što je Aleksandra uzela veliki honorar u "Zadruzi", kao i zato što je odvela dete u Novi Sad kod Davidovih roditelja. Nju je i ranije prijavljivao Centru za socijalni rad da je patetična i lažljiva i da izmišlja napade na sebe, a kao što vidite, i jeste tako - rekao je otac Aleksandre Subotić, koji tvrdi da nije uplašen za život.

- Nisam uplašen za život, ne planiram da se selim. Nisam dobijao pretnje ranije, on je smešan, tupan najobičniji. Samo sam ljut zato što su mi uznemirili i maltretirali komšiluk na jedan drzak i bezobrazan način. Ovi pošteni ljudi to nisu smeli da dožive - istakao je Subotić i dodao da se ni nakon nemilog događaja nije čuo sa bivšom suprugom Ljubom Pantović, dok ističe da će njihova ćerka biti obaveštena o napadu u "Zadruzi 2", u kojoj trenutno boravi.

Policija obavila uviđaj

Neposredno nakon eksplozije policija je izašla na lice mesta i obavila uviđaj. Kasko su nam rekli, dve ručne bojeve bombe eksplodirale su u Ulici Zorana Maksića broj 5 u Kaluđerici u neposrednoj blizini porodične kuće Subotića. Usled eksplozije došlo je do oštećenja nekoliko stakala na prozorima, kao i automobila koji su bili parkirani u blizini bombaškog napada. U ovom napadu povređenih lica nije bilo, a visina materijalne štete biće naknadno utvrđena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dome

08.09.2018 09:50

Ovo postaje opasno. I vi takve primate u Zadrugu.

Odgovori 10 0