Stanija ulazi u Zadrugu 2 SA OVIM CILJEM!

Autor: blic.rs/ republika.rs

Zadruga

06.09.2018

12:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanija Dobrojević je pre godinu dana napustila Srbiju, rekla je da više nikada neće ući u rijaliti, a pored toga je napustila i muzičku karijeru. Sada se predomislila i rešila da bude deo nove sezone, tačnije da bude deo novog najimpozantnijeg šoua „Zadruga 2”.

RepublikaFoto: instagram.com/stanijadobrojevic
Stanija Dobrojević

- Dobila sam poziv od „Pinka” i mogu da kažem da je to za mene veliki izazov. Moj život od odlaska u Ameriku se potpuno promenio jer sam živela jednim povučenim životom koji nije imao nikakve veze sa javnošću. Volim sebe da demantujem i da se prepustim novim izazovima, a ovo je jedan test za dokazivanje. Izazov i igra koju treba ispratiti do kraja - u dahu nam je otkrila Stanija.

Ona je spomenula i da postoji mogućnost da se zaljubi u „Zadruzi”:

- Potajno se plašim, to mi je jedino slaba tačka. Kada uđem u zatovren prostor, postajem zaljubljive prirode. To je jedino ono što me muči. Psihički sam jaka, izuzetno sigurna u sebe, zrelija sam. Bukvalno idem ka prvom mestu i pobedi, ali za ljubav važi ono nikad ne reci nikad - rekla je Dobrojevićeva.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Za moju savrseno ravnu kosu zasluzan je @Sany_salon i njihov keratin tretman. ?

A post shared by STANIJA DOBROJEVIĆ (@stanijadobrojevic) on Sep 2, 2018 at 12:43pm PDT

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Sale

08.09.2018 10:13

Zasto nije obrijala brkove?

Odgovori 12 0