Adam: Đole me podržava, Edita i Indi su me izdale

Autor: Jovana Jović

Zadruga

04.09.2018

16:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Adam Đogani, Lunin brat od strica, ulazi u "Zadrugu 2", a njegov ulazak potegao je već prilično nestabilne porodične odnose u porodici Đogani.

RepublikaFoto: indy_ara_indira
Edita i Indi

 Javnosti je poznato da je Đole Đogani oštro osudio Lunino ponašanje u prvoj sezoni rijalitija, a ni Edita i Indi Aradinović nisu imale ništa blaže komentare povodom toga što će dva člana familije biti u drugoj sezoni najgledanijeg rijalitija. Kako Adam otkriva za Rijaliti, Đoletu je zahvalan što je podržao njegovu odluku da se oproba u takvom formatu, dok je duboko razočaran u ponašanje sestara Indi i Edite.

 

 

❤️

A post shared by Adam Djogani (@adamdjogani) on Aug 22, 2018 at 8:54am PDT

 

- Đole Đogani je osudio Lunina dela, ali je ispalo drugačije! Đole i ja smo u odličnim odnosima, a Luna je svesna da on želi da sve bude savršeno, što je i normalno. U svađe i rasprave porodične se ne mešam, ali bih voleo da sve bude kako treba - rekao je Adam, koji ne krije da ga je veoma pogodilo ponašanje sestara Aradinović, koje nisu štedele reči kada su pričale o porodici Đogani za medije.

- Ogorčen sam na Indi i Editu, pogađa me jer je to neko moj, da me je komšija uvredio, bilo bi me briga. Bitno mi je mišljenje onoga ko je moja krv, a kad te krv izda, od toga ne postoji ništa gore - iskreno je odgovorio Adam i istakao da će biti uz svoju sestru Lunu kao zaštita, ali i da će umeti da joj ukaže ukoliko pogreši.

 

 

A post shared by Adam Djogani (@adamdjogani) on Aug 18, 2018 at 9:24am PDT

 

- Staću iza Lune samo ako vidim da je 100 odsto u pravu, ali ako bude grešila, otvoreno ću joj zameriti pred kamerama. Ne znam da li ću se suprotstaviti Lepom Mići ako napadne Lunu, neću da se spuštam na njegov nivo. Još uvek ne znam kako ću se postaviti u "Zadruzi", kod kuće jesam galamdžija, a tamo možda budem miran, a možda budem i šest puta jači i gori od Lepog Miće. Ponašaću se kako me ponese situacija, ko zna šta sve može da se desi - rekao je mladi Đogani, koji tvrdi da Gagi neće ući u Imaginarijum u Šimanovcima.

Adam: Staću iza Lune samo ako vidim da je u pravu. Ako bude grešila, otvoreno ću joj zameriti pred kamerama

- Gagi sigurno neće ući u "Zadrugu", on i Anabela se protive njenom ulasku. Gagija "Zadruga" ne zanima, sprema novi spot i novu pesmu - rekao je Adam i otkrio da se sa pojedinim budućim zadrugarima već zbližio.

- Biće dobra ekipa u "Zadruzi 2", zbližio sam se već sa Cobetom, on je toliko dobar da ne bi mrava zgazio. Niko ne zna šta će unutra biti, ali na prvu loptu on me iznenadio - otkrio je Đogani i dodao da bi voleo da ponese titulu pobednika "Zadruge 2".

- Sa ove tačke gledišta pucam na pobedu u rijalitiju, to najviše želim! Treba da pobedim jer sam veliki drugar, ali nekad nemam granice u zezanju i šali. Pružio bih ruku i Kiji i Slobi, nemam zlobu u sebi! Slobi sam pre neki dan u šoping-centru prišao da rešimo nesuglasicu - zaključio je Đogani.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Djoka

05.09.2018 11:56

Laze. Djole ga ne podrzava zbog prezimena.

Odgovori 11 0