LUNA OTPUTOVALA S DEČKOM U TURSKU, Sloba će poludeti!

Autor:

Zadruga

03.09.2018

11:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani uveliko se sprema za ulazak u "Zadrugu 2", a baterije je odlučila da napuni u Turskoj i to sa bivšim dečkom.

Foto: instagram.com/luna_djogani
Zapalila u Tursku... Luna Đogani

Luna je otputovala sa Nenadom Marinkovićem Gastozom, a to je potvrdila i na društvenim mrežama. Ona je objavila snimak na kom su njena majka Anabela, ali i Gastoz koji po svemu sudeći veoma uživa u Luninom društvu.

Foto: instagram.com/luna_djogani
Sviđa se Luni... Nenad Marinković Gastoz

O Luninoj i Gastozovoj vezi spekulisalo se pre početka "Zadruge" kada su zajedno snimali spot za pesmu Ognjena Amidžića "Prevara" u Grčkoj. 

RepublikaFoto: printscreen/instagram.com/luna_djogani
Luna i Gastoz se ne razdvajaju...

A šta će Sloba Radanović kazati na ovo i dalje nije poznato, ipak sigurno mu neće biti lako s obzirom na to da se u poslednje vreme često spekuliše da i dalje postoje osećanja između Đoganijeve i njega.

RepublikaFoto: e-stock agency
Poludeće... Sloba Radanović

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Djoka

04.09.2018 09:06

Luna je prvo pitala Slobu da li joj dozvoljava da ide sa Gastozom i mamom u Tursku. Sloba pristao uz uslov da Gastoz spava sa Anabelom. Hahahahahahaha!

Odgovori 21 1
Dome

05.09.2018 11:04

Evo danas se vratila Luna i to cela i neostecena. Luna je pominjala neku crnu rupu i Gastoza. Neka je Sloba pita o tome.

Milan

07.09.2018 06:29

Čista izmišljotišna Luna je išla u Tursku po garderobu sa majkom ijcelom ekipom u cilju snimanja spota za pesmu Gastosovu... Ništa više od toga... Dajte ljudi pustite te šuplje priče..Oni su samo prijatelji i zauvek će to ostati...Tu nema nikakvih emocije, niti bilo čega drugog