Čabarkapa ULAZI U ZADRUGU 2?!

Autor: blic.rs/ republika.rs

Zadruga

02.09.2018

19:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pošto je navodno odbačena krivična prijava koju je Aleksandra Subotić zbog, kako tvrdi, batina podnela protiv oca svog deteta Aleksandra Čabarkape, a on pušten iz pritvora, sve više se priča da će prihvatiti ponudu i ući u "Zadrugu 2".

RepublikaFoto: youtube.com/Parovi TV HAPPY
Čabarkapa

Aleksandra može da laže i prijavljuje mog supruga, ali pravda je ipak bitnija, sve protiv njega je odbačeno jer ništa nije ni uradio. On nikada ne bi digao ruku na nju, a ona ga predstavlja kao monstruma - počela je svoju priču za Svet Klaudija, supruga Aleksandra Čabarkape.

- Pokušava svim silama da mu smesti razne gluposti, ali on zaista nema veze sa tim, svedoci su rekli svoje, dokazi su tu, a ona sve to čini kako bi ga sprečila da uđe u rijaliti - iznela je svoje mišljenje Klaudija, a zatim dodala:

- Boji se da će on pred kamerama izneti sve što zna o njoj i celoj njenoj porodici, a da li će ući, to ćete već videti. Dosta su svi oni uzimali pare preko imena mog muža, pa svi znate da su oni postali poznati zahvaljujući Aleksandru Čabarkapi - zaključila je njegova supruga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Laki

03.09.2018 08:45

A ko je on? Neka vrlo visoka VIP licnost! Kako mi nepoznata?

Odgovori 15 0