Dušica Jakovljević tvrdi: OVO JE NAPAD NA NOVINARA!

Autor:

Zadruga

02.09.2018

14:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dušica Jakovljević tokom jučerašnjeg dana nije bila u stanju da se oglašava i otkriva pojedinosti ove nemile situacije, a danas se uključila uživo u emisiju "Premijera - Vikend specijal", gde je gledaocima Televizije Pink ekskluzivno otkrila kako se oseća posle jučerašnje drame.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Dušica Jakovljević

- Meni je žao što se cela priča širi, što se osoba koja je moj partner dovodi u razne totalno neproverene informacije, što se ovaj slučaj ne posmatra kao napad na novinara... Da ja vozim Juga, onda to ne bi bilo tako. Odmah se tu dovode i neke druge konotacije - rekla je Dušica i nastavila:

- Što se mene lično tiče, ovo je bio napad na mene, jer je ovo auto koji sam ja vozila. To je auto koji sam ja svakodnevno koristila za svoje lične potrebe. Auto koji sam ja kupila i stalno vozim mnogo dece sa sobom - izjavila je voditeljka, vidno potresena.

Podsetimo, sve se odigralo u subotu ujutru na parkingu ispred zgrade u ulici Ljutice Bogdana, a od jačine udara popucali su prozori i na okolnim zgradama i automobilima. Policija je odmah izašla na teren, a sa policijskim psima je pretražena lokacija na kojoj je utvrđeno da u blizini nema drugih eksplozivnih naprava.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
Rance

03.09.2018 08:05

Da li je policija nesto istrazivala? Da li Pink nesto istrazivao?

Odgovori 35 0
Laki

03.09.2018 08:47

@Rance - Ako Anabela ne skrene istragu sa pravog traga.

Odgovori 35 1
Aroda

03.09.2018 18:14

@Laki - Anabela ima mnooogo vece neprijatelje od Dusice, pa eto njima se nista slicno nije desilo, vase tvrdnje su apsurdne, nemaju veze s mozgom, Dusicin decko zna ko je ovo uradio.

Odgovori 1 21
Djoka

04.09.2018 15:04

@Laki - Postoje snimci nadzornih kamera sa kojih se lepo vidi postavljanje eksploziva i coveka koji postavlja eksploziv. Ali jos uvek ne objavljuju senimak kao sto su ranije radili. I jos niko nije uhapsen. Cekaju da se neko vrati iz inostranstva.

Odgovori 13 0