Rada provocira Gavrića: Pazi da ne ostaneš bez žene

Autor:

Zadruga

01.09.2018

16:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sanja Marinković je u prvom izdanju svoje emisije u novoj sezoni ugostila neke buduće stanovnike "Zadruge 2", Lunu Đogani, Mirka Gavrića i porodicu Vasić.

RepublikaFoto: Promo foto
Magazin In

U studiju "Magazina IN" bila je prisutna i supruga Mirka Gavrića pevačica Dragana Rakčević koja je sedela u publici, a ona je u jednom trenutku veoma zapala za oko Radi Vasić.

- Samo Gavriću, šteta što ostavljaš ovako lepu ženu kod kuće. Pazi dok si u Zadruzi da neko ne uhvati tvoju ribu, prava je lepotica! - rekla je Rada Vasić.

- Ja verujem u svoju suprugu gospođa Rado. Nas dvoje imamo jedan specifičan odnos. Mi smo pre svega najbolji prijatelji, potpuno poverenje imamo... Automatski to dosta govori kakvo mišljenje i stav imamo oboje o braku. Ja sam neko ko je sa 33 godine odlučio da se oženi, do 33. godine sam svašta radio - izjavio je Mirko.

RepublikaFoto: printscreen/BALKAN REALITY
Porodica Vasić

Podsetimo, upravo su se na svadbi Mirka Gavrića i Dragane Rakčević upoznali Luna Đogani i Slobodan Radanović, koji su u prvoj sezoni "Zadruge" bili u emotivnoj vezi iako je on tada bio oženjen.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Laki

02.09.2018 09:23

Cekace ga do prvog sledeceg.

Odgovori 11 0