ĐEKSON RAZOČARAO I ZORANU!

Autor: pink.rs

Zadruga

01.09.2018

12:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemanja Đerić Đekson je zvanično odlučio da se pomiri sa svojom bivšom devojkom Tijanom Stojanović, sa kojom je prekinuo svaki kontakt pre nego što je postao učesnik u "Zadruzi", najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Zorana Stefanov

Iako se pretpostavljalo da nijedna od njegovih bivših devojaka, sa kojima je bio u vezama u Beloj kući nije znala za ovu vest, Đekson je ovo uspeo da sakrije i od svoje najbolje drugarice Zorane Stefanov.

Ona nam je priznala da je da je razočarana zbog toga što joj se prijatelj o pomirenju sa bivšom devojkom nije rekao ni reči.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Nemanja Đerić Đekson

- Razočarana sam s obzirom na to da smo mi drugari, a ja ne znam ništa o tome. Ali u svakom slučaju podržavam njegovu odlluku kakva god da je, i ovog puta sam na Andrijaninoj strani - rekla je Zorana.

Podsetimo se da su Zorana i Đekson jedno drugom bili najveći oslonac u Zadruzi i da je ova zadrugarka jedna od retkih koja je najiskrenije podržavala njegovu vezu sa Andrijanom i kada su ih mnogi ukućani osuđivali.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Laki

02.09.2018 16:31

I Zorana razocarala Djeksona. Nameravao da i dalje bude u tajnoj vezi sa njom.

Odgovori 13 0