SLOBA MUVA NOVU ZADRUGARKU!

Autor:

Zadruga

01.09.2018

03:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dorotea Jovanović, lepotica koja je privukla pažnju javnosti otkako je objavljeno da će 6. septembra kročiti u "Zadrugu", oduševila je pevača Slobu Radanovića, koji ju je preksinoć upoznao u emisiji na TV Pink. Kako saznajemo, Radanović se svojski potrudio da stupi u kontakt sa plavokosom zadrugarkom, koja ga je očarala svojim izgledom, te se u zgradi Pinka raspitivao o njoj i tražio njen broj telefona.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Dorotea Jovanović i Sloba Radanović

Naime, atraktivna Dorotea je mlada dizajnerka koja je prošle nedelje potpisala ugovor i postala jedan od budućih učesnika druge sezone najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima. U emisiji "Zadruga, narod pita", u kojoj je Sloba Radanović bio gost, pojavila se iznenadno, a popularni pevač nije odoleo njenim čarima.

Dorotea je ušetala nakratko u studio bez šminke, pokazala da je pozitivna i da će se truditi da takva bude i u rijalitiju, a Radanović je imao i savet za nju.

- Budi pozitivna. Smej se, šali se, to ti je moj savet - kratko joj je poručio.

- Uvek prihvatam dobre savete, tako da ću i ovaj prihvatiti - odgovorila je Dorotea.

Slobodan: Ja slađu devojku u životu nisam video. Moram da je upoznam

Dorotea je rekla kako je "Zadrugu" počela da gleda zbog Kije i naglasila kako je ona jedna prelepa žena, a Radanović je potom iskreno odgovorio na pitanje kako buduća učesnica "Zadruge 2" izgleda.

- Super - rekao je samo Sloba, na šta se Dorotea slatko nasmejala.

Nova zadrugarka je potom otišla iz studija, a emisija se nastavila. Kako izvor blizak pevaču navodi, Sloba je odmah po završetku emisije počeo da se raspituje gde je devojka koja je bila u studiju.

- Pitao je voditelja, publiku, kamermane da li su negde videli Doroteu. Kada je čuo da je otišla, odmah je otišao do produkcije i pitao ko je ona, čime se bavi i tražio njen kontakt telefon. Rekao je: "Ja slađu devojku u životu nisam video. Moram da je upoznam". Sutradan se raspitao kod svojih kolega iz prve sezone koji su odlučili da uđu i u novu i uspeo je da dođe do njenog broja - navodi izvor i dodaje:

- Poslao joj je SMS i napisao da je nestvarno lepa i da mu je drago što ju je upoznao, te da bi voleo da se vide na piću, a kako će se dalje situacija između njih odvijati, to već zavisi i od Dorotee - zaključio je izvor.

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Slobodanom kako bismo proverili ove navode, ali do zaključenja broja nije odgovarao na naše pozive.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Bane

01.09.2018 09:06

Sloba je izgubio poverenje zena. Tesko ce to povratiti.

Odgovori 16 1