SARAĐIVAO SA LUNUM, A ONDA PREŠAO U KIJIN TABOR: Ovo je novi učesnik Zadruge!

Autor:

Zadruga

30.08.2018

09:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

O velelepnim građevinama u kojima će živeti učesnici "Zadruge 2" svakodnevno se priča. Na ovo luksuzno imanje 6. septembra ušetaće novi stanari koji će uživati u čarima ovog velelepnog zdanja.

 

 

@dejan_milicevic ? ? #zadruga2

A post shared by HairDresser ??✂ ?+381605644441 (@frizer_stefan_asanin) on Aug 29, 2018 at 9:06am PDT

 

Jedan od sigurnih učesnika, pored onih o kojima ste mogli pročitati na portalu Pink.rs, biće i Stefan Ašanin, bivši frizer Lune Đogani. Osim toga, on je i dugogodišnji saradnik Teodore Džehverović, a od skoro njegov klijent je i Kristina Kockar. 

Stefan je postao frizer Kije Kockar kada je ona izašla iz “Zadruge“ i upoznala ih je njegova prijateljica Teodora Džehverović. Baš u vreme kada je pobednici prve “Zadruge“ potpuno promenio frizuru stigla je ponuda da uđe u “Zadrugu 2“.

Budući da nema lepo mišljenje o modnoj blogerki i Kijinoj suparnici, o čemu je pričao nekoliko puta, a sa njom će morati da živi pod istim krovom, on je sa nama podelio kako će se ophoditi prema budućoj cimerki.

 

 

?

A post shared by HairDresser ??✂ ?+381605644441 (@frizer_stefan_asanin) on Aug 22, 2018 at 4:22am PDT

 

- Bićemo okej. Neću nešto puno komunicirati sa njom, niti se sprijateljiti, ali pričaćemo, jer ćemo ipak živeti pod istim krovom. Ono što je ona pokazala u "Zadruzi 1", to ne treba nijedna devojka da pokaže. Neuredna je, aljkava, počeo je frizer a zatim nastavio:

- Nekoliko puta je bila moj klijent, bila je razmažena donekle i zato se nije zadržala kod nas. Ako me bude Luna bude pitala da joj pravim frizuru, ili bilo koja od učesnica, naravno da hoću, ako mi plate, nikakav problem - rekao je Stefan, nekadašnji frizer Lune Đogani.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Djordje

30.08.2018 10:59

Sta trazi frizer Stefan Ašanin u rijalitiju? Tamo se ne moze zaraditi neki novac. Mozda ima dobar honorar.

Odgovori 11 1